В

В "Укрінформі" стартувала Школа журналістики та PR "Сходи в Майбутнє"

Укрінформ

Сьогодні журналістську освіту абітурієнтам пропонує маса навчальних закладів – від вишів до коледжів районного масштабу. Щоправда, часто-густо, коли справа доходить до застосування теорії на практиці, далеко не кожен майбутній журналіст може справитись із редакційним завданням.

Школа журналістики та PR "Сходи в Майбутнє", утворена фармацевтичною корпорацією "Юрія-Фарм" за участі інформагентства «Укрінформ», Інституту журналістики національний університету ім. Т. Г. Шевченка та Національної спілки журналістів України, задумана зовсім по-іншому. Тут на першому місці – практика і ще раз практика. Слухачами Школи можуть бути і студенти-журналісти, і репортери з досвідом, і громадські діячі… 

На першій зустрічі в «Укрінформі» слухачі спілкувалися з доцентом інституту журналістики КДУ ім. Т.Шевченка Ю.Бондарем та членом Спілки письменників і Спілки журналістів України І.Кокуцою. Вони обговорили практичні аспекти специфіки роботи журналіста, види журналістської діяльності, торкнулися теми професійної та галузевої термінології. 

Керівник прес-центру та маркетингу Укрінформу С.Сай-Боднар ознайомив слухачів школи з історією розвитку інформаційних агентств України та продемонстрував, як працює «фабрика» новин єдиного державного інформаційного агентства знутрі, відповів на численні запитання. 

Навчання у школі – безкоштовні й проводяться двічі на місяць. Кожне із них обов'язково завершуватиметься домашнім завданням. По закінченні піврічного курсу слухачі отримають сертифікати та рекомендації щодо подальших професійних кроків.

Олександра Бичковська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-