Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Щодо тяги до гривні тих, хто дере на собі вишиванки

Щодо тяги до гривні тих, хто дере на собі вишиванки

Блоги
Укрінформ
Не дозволити українофобам-попсовикам плювати на українські закони

Підготувала запит до ДУС з вимогою надати повну інформацію про те, чи дотримується керівництво палацу "Україна" та інших закладів, що належать державі, вимоги Держприкордонслужби цікавитися у орендарів, що запрошують виконанавців і знімають залу для їх виступів, інформацією, чи ці виконавці не порушували кордонів України, чи не відвідували незаконно окуповані території, чи не збирали касу в окупованому Криму.

Прошу керівництво палацу "Україна" надати повну інформацію про тих, чиї виступи заплановано до кінця року і на перший квартал наступного року, і чи виконали керівники палацу "Україна" рекомендацію Держприкордонслужби, чи звернулися до орендарів з вимогою надати інформацію про те, чи мали ті чи інші виконавці гастролі в окупованому Криму чи на Донбасі.

Думаю, якщо ми таки примусимо всіх ретельно виконувати закон - український гуманітарний і інформаційний простір буде захищено, а тяга до гривні тих, хто дере на собі вишиванки, але закриває очі на порушників, не дозволить українофобам-попсовикам плювати на українські закони. І для цього не треба приймати нові й нові закони, потрібно, нарешті, виконувати ті, що є.

Ірина Геращенко
FB
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-