Likarni мають намір почати співробітництво з медичними порталами

Likarni мають намір почати співробітництво з медичними порталами

Укрінформ

1 листопада 2016 року інтернет-сервіс запису до лікарів приватних клінік Likarni.com ініціював партнерську програму. Вона передбачає співробітництво з розробниками медичних веб-продуктів і медичними порталами. Призначення партнерської програми — популяризація медичних онлайн-рішень.

Партнерська програма сервісу Likarni.com буде цікава каталогам медустанов, медпорталам, а також вузькоспеціалізованим медичним сайтам. «Основне завдання "партнерки" — зробити медобслуговування більш доступним і якісним: спростити процес запису пацієнта до обраного лікаря. Програма розрахована в першу чергу для сайтів з медичним трафіком і користувачів, які шукають докладну інформацію про ті чи інші медичні послуги», — повідомляють автори проекту.

З моменту запуску веб-майстрам доступно 4 віджети та можливість установки унікального номера телефону для сайту партнера. Віджети — «список лікарів», «клінік», «форма записи» і «сторінка клініки». У планах у розробників партнерської мережі запуск віджета «акційних пропозицій» клінік і медичних центрів.

Для співпраці достатньо зареєструватися в розділ і«Партнерська програма», далі слідувати інструкціям: «налаштуйте обраний модуль на свій розсуд, скопіюйте отриманий код в буфер обміну і встановить обраний віджет на свій сайт».

Статистика по кожному партнеру регулярно оновлюється в автоматичному режимі, доступна для перегляду в особистому кабінеті. За кожний підтверджений запис з сайту партнера проект виплачує фіксовану грошову винагороду.

Переваги партнерської програми Likarni.com:

  • «швидкий старт», можливість установки віджета і підключення в кілька кліків;
  • надання докладної статистики за зверненнями з сайту партнера;
  • гарантована щомісячна виплата комісійної винагороди незалежно від його розміру;
  • надійна професійна технічна підтримка;
  • відправка заявки «в один клік».

Довідка:

Likarni.com — це сервіс запису пацієнтів в приватні клініки і діагностичні центри України в режимі онлайн. Проект розпочав свою роботу в 2015 році, співпрацює більш ніж з 1 000 клінік та діагностичних центрів. На сайті представлено понад 2 000 лікарів різних спеціальностей з 16 великих обласних центрів України. Сервіс записи пацієнтів Likarni.com є безкоштовним для пацієнтів, не містить ніяких прихованих комісій.

Контакти:

+38 (066) 775-33-69

partner@likarni.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-