В English Today відкрився набір на інтенсивні курси англійської мови

В English Today відкрився набір на інтенсивні курси англійської мови

Укрінформ

Школа англійської мови English Today оголосила про старт нового інтенсивного курсу. Він передбачає комбіноване навчання із залученням носіїв мови, що проживали в США і Великобританії, а також викладачів компанії. Набір буде проводитися з 5 по 10 листопада 2016 року.

Інтенсивні курси англійської мови від English Today підійдуть як тим, хто читає твори американських письменників в оригіналі, так і тим, хто майже не знає англійської. Курс розрахований на учнів з рівнем володіння мовою від Elementary до Advanced.

Одна з невід'ємних складових інтенсив-курсів — уроки спілкування з носіями мови. Такі заняття проходять щодня. Проводяться вони два рази в день — вранці і ввечері. Надалі учні зможуть вільно спілкуватися, виробити класичну вимову і навчитися думати англійською.

В інтенсивних курсах окрема увага приділяється спілкуванню англійською мовою і використанню отриманих знань на практиці. Викладачі English Today пояснюють правила схематично. Завдяки цьому учні зможуть зрозуміти принцип побудови тієї чи іншої граматичної конструкції. Так можна позбутися від поширених проблем на кшталт помилок в умовних реченнях або вибору невірного типу Perfect.

Один рівень інтенсивного курсу триває три місяці, якщо заняття проходять по вихідним. Якщо ж вони проходять в будні дні, рівень триватиме два місяці. Заняття проходять три рази на тиждень, а тривалість кожного з них — 4 академічні години. Програма доповнюється навчанням у носіїв мови.

English Today проводить курси англійської мови в Києві виключно офлайн. Використовується так звана комунікативна методика. Увага буде приділена виробленню навичок живого спілкування і синхронного перекладу. Викладачі також вивчать з учнями граматичні конструкції.

Інформацію про вартість інтенсив-курсів і реалізовану в них методику можна отримати на офіційному сайті компанії або за телефоном.

Контакти:

Київ, м. Олімпійська, офісний центр «Троїцька», вул. Червоноармійська, 66, офіс

(096) 259-41-42

(044) 221-61-65

(093) 191-27-29

(099) 163-05-90

english.today.ua@gmail.com

english-today.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-