Ощадбанк оновив депозитну лінійку

Ощадбанк оновив депозитну лінійку

Укрінформ

Для зручності клієнтів оновлено депозитну лінійку Ощадбанку. Основна мета – спрощення вибору для вкладників, адже умови депозитів стали більш  зрозумілими. Нові вклади задовольнять потреби найширшого кола клієнтів: з різним рівнем доходів і можливостями управління коштами. Відтепер банк пропонує три депозити: базовий «Мій депозит», вклад для пенсіонерів – «Мій пенсійний депозит» та бонусний «Мій прогресивний депозит». Усі вклади можна відкрити у гривні, доларах США або євро.

«Модернізуючи депозитну лінійку, ми врахували побажання клієнтів. Тепер вибір депозиту за більш прозорими умовами значно економить час. Порівняти вклади і обрати для себе найбільш вигідне розміщення коштів  можна на сайті банку за лічені хвилини. З огляду на стійкий тренд зниження відсоткових ставок раджу для отримання найбільшого доходу  відкривати депозити з  більш тривалим терміном розміщення», – розповідає директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

«Мій депозит» – зручний інструмент зберігання та накопичення  коштів. За ним передбачено можливість поповнення без обмежень,  капіталізацію або щомісячну виплату процентів на вибір клієнта. Депозит з можливістю пролонгації. Клієнтам, які мають можливість розміщувати значні суми коштів, банк пропонує додатково скористатись програмою лояльності. Вона передбачає  збільшення процентної ставки  та отримання платіжної картки преміум-сегмента в подарунок.

Для підтримки найменш соціально захищених верств населення – пенсіонерів – банк пропонує «Мій пенсійний депозит». За цим вкладом пропонується найвища процентна ставка в депозитній лінійці банку. Зокрема, при розміщенні коштів на 18 місяців вона становить 18%.

«Мій прогресивний депозит» надає можливість накопичувати бонуси при пролонгації. Дізнатись більше про депозити Ощадбанку можна ТУТ.

«Ми бачимо, що зміни, які відбуваються в банку, відповідають очікуванням людей, – зазначає заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн. – Ощад став більш відкритим, більш зрозумілим  і комфортним. За два роки перетворень у системі Ощадбанку, яка ще донедавна була нереформованою і технологічно відсталою, створено по суті новий банк. Відкрито майже 400 відділень нового формату, в яких для клієнта є всі необхідні, а головне зручні умови обслуговування. Наша оновлена ​​digital-платформа «Ощад 24/7» надає можливість обслуговуватись у будь-який зручний час дистанційно. Перелік послуг в онлайн-банкінгу навіть перевищує той, що можна отримати у відділенні».

Ощадбанк – єдиний український банк, що має державну гарантію повернення вкладів згідно з Законом України «Про банки і банківську діяльність».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-