Компанія Holz взяла участь в масштабному заході UNILIN FAMILY EVENT 2016

Компанія Holz взяла участь в масштабному заході UNILIN FAMILY EVENT 2016

Укрінформ
Компанія Holz стала учасником всеукраїнського заходу UNILIN FAMILY EVENT 2016, що зібрав продавців підлогового покриття з різних куточків нашої країни.

Організатор — ТОВ «Юнілін Дистрибюшн Юкрейн» — офіційний представник бельгійської компанії UNILIN в Україні. Керівником організації продажів у Східній Європі є українець Дмитро Гайдук. Саме він від імені бренду запросив учасників заходу відвідати перлину Карпат — Буковель.

У 2016 році UNILIN FAMILY EVENT проходив з 12 по 14 жовтня 2016 року на території знаменитого гірськолижного курорту Буковель. Серед понад 400 українських гостей на заході була присутня і компанія Holz (holz.ua).

Такі події в Україні стають приємною традицією і допомагають налагодити співпрацю та партнерські відносини з західноєвропейськими колегами.

Також неоціненним є досвід зарубіжних фахівців, які приїхали в Буковель в якості спікерів. Одним з них став Geert Hanssens. Це всесвітньо відомий тренер, який працює в Академії UNILIN. Пан Ханссенс провів майстер-клас з інсталяції. Він поділився унікальним досвідом, який неможливо отримати в вузі або з книг.

Крім цього, в рамках заходу пройшли:

цікаві мотиваційні тренінги;

святкові заходи з врученням подарунків учасникам;

виступи відомих артистів;

презентація нових декорів вінілових покриттів, нових колекцій ламінату Majestic від групи компаній UNILIN.

Holz завжди стежить за ситуацією на ринку, підтримує трендовий асортимент, презентуючи останні новинки і цікаві рішення. Відвідування подібних заходів дозволяє компанії надавати своїм клієнтам продукцію, яка відповідає свіжим тенденціям ринку.

Про компанію:

Магазин Holz — це новий формат спеціалізованого роздробу дверей і підлогових покриттів, а також професійний менеджмент і чудовий сервіс. Від конкурентів його вигідно відрізняють комфортний формат, зручна і зрозуміла викладка товару, широкий асортимент та експертна консультація. Персонал компанії постійно вдосконалюється, відвідує заводи партнерів, тематичні виставки та спеціалізовані курси. Це оптова компанія, що відкрила свою роздрібну мережу.

Пряма співпраця з топовими європейськими брендами, прямі контракти з перевіреними виробниками дають стовідсоткову гарантію того, що товар буде доставлено.

Для зручності клієнтів було створено інтернет-магазин дверей і підлогового покриття Holz.ua, який надає можливість вибирати з онлайн-каталогу та купувати в кілька кліків.

Контакти:

+38 (098) 540-51-15

+38 (050) 540-51-15

+38 (044) 360-51-15

call-centre@holz.ua

holz.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-