Експерти Antelife.com.ua презентували топ-5 смартфонів Xiaomi

Експерти Antelife.com.ua презентували топ-5 смартфонів Xiaomi

Укрінформ

У той час, коли смартфони iPhone істотно відстають від технічного прогресу, а в Samsung перестають радувати продуктивністю і достатнім рівнем безпеки, китайський виробник Xiaomi дивує споживачів високою функціональністю продукції. Всього за кілька років з маловідомого бренду Xiaomi перетворився на справжнього гіганта, мобільними пристроями якого користується весь світ. Експерти інтернет-магазину Antelife.com.ua протестували найкращі моделі смартфонів Xiaomi.

До топ-5 увійшли найбільш популярні смартфони середнього цінового сегменту.

Xiaomi Redmi 3

Це зручний і високопродуктивний смартфон, в якому реалізовані амбітні цілі молодої компанії Xiaomi. Пристрій виконаний в металевому корпусі и обладнаний 13-піксельною камерою та потужним акумулятором, що має ємність 4100 mAh. При цьому гаджет на 0,9 мм тонший у порівнянні зі своїми попередниками.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Стильний, естетично привабливий пристрій виконаний з міцного алюмінію, приємного на дотик. Full HD-дисплей c діагоналлю 5,5 дюймів максимально якісно відтворює зображення, а автоматичне регулювання яскравості створює додатковий комфорт під час використання гаджета. Персональний захист даних забезпечує сканер відбитків пальців, розташований на задній кришці смартфона.

Xiaomi Mi5

Модель займає лідируючі позиції за своїми комунікаційними можливостями та технічними характеристиками. Потужна апаратна платформа в поєднанні з 16-мегапіксельною камерою і чотирьохядерним процесором являє собою яскравий зразок високотехнологічного пристрою. Смартфон «одягнений» в тонкий корпус з вигнутими кутами, що забезпечує максимальний тактильний комфорт.

Xiaomi Mi5S

Новинка від Xiaomi має потужну «начинку», яскравий екран і достатній обсяг внутрішньої пам'яті. Унікальна технологія підсвічування, приємний для очей режим передачі кольору і сканер відбитків пальців — додаткові бонуси від виробника.

Xiaomi Mi4c

Завершує список модель, яку уподобали мільйони і яка відмінно продається по цей день, — Xiaomi Mi4c. Шестиядерний процесор гаджета без проблем виконує завдання будь-якої складності, а 12-мегапіксельна камера робить відмінні знімки. До речі, на версію 2/16 зараз ціна істотно впала, що викликало додатковий ажіотаж серед споживачів.

Контактні дані:

Адреса: 50000, Україна, Кривий Ріг, вул. Рязанова, 8

Телефон: +380987559176, +380660487140

E-mail: support@antelife.com.ua

Сайт: http://antelife.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-