Гравці Збірної України визначили переможців фотоконкурсу

Гравці Збірної України визначили переможців фотоконкурсу

Укрінформ

Підведено підсумки фотоконкурсу «Підтримай український футбол!», організованого ТМ «Parimatch» та Федерацією футболу України. Головна мета заходу – популяризація футболу та привернення уваги громадськості до спорту. Виставка фоторобіт тривала два тижні, за цей час її переглянули тисячі киян та гостей міста. Всього, у конкурсі взяли участь понад 300 учасників, які на світлинах відобразили яскраві моменти свого життя, пов’язаного з футболом.

Гравці Збірної України з футболу особисто переглянули всі фотознімки - саме вони визначили десять фіналістів. Переможцями стали: Олександр Герасимчук, Анастасія Каркачева, Олена Медвідь, Ірина Гуріна, Роман Хоботов, Віталій Бурнус, Володя Бобенчик, Констянтин Клименко та Альберт Морозов. Всі вони отримують від ТМ «Parimatch» подарунки: фірмові футболки, квитки на футбол, ін. Головний приз - м’яч з автографами гравців Збірної - отримує  Ніка Остротюк.

- Фото завжди несуть в собі символічне значення. Один кадр може надихати людей більше, ніж довгі промови. Нашим футболістам, та й усім спортсменам в цілому, потрібна наша з вами підтримка, віра, - зазначив представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра. Він привітав переможців та  учасників конкурсу  – всіх тих, хто в серцях і думках підтримує спорт, а також подякував їм за прекрасні світлини зі щирими емоціями та безмежною любов”ю до футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-