ТМ «Parimatch» увіковічнила відбитки рук олімпійських чемпіонів Ріо-2016

ТМ «Parimatch» увіковічнила відбитки рук олімпійських чемпіонів Ріо-2016

Укрінформ

В четвер, 29 вересня, у приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулась церемонія передачі ТМ«Parimatch»гіпсових зліпків рук олімпійських чемпіонівЮрія Чебана та Олега Верняєва до музею НУФВСУ.Нагадаємо, 12 вересня на зустрічіз олімпійськими чемпіонами, організованій ТМ «Parimatch», було виготовлено скульптурні копії рук золотих призерів Олімпіади в Ріо.Учасники та гості заходу стали свідками цього історичного моменту.

«Подія несе в собі важливе послання майбутнім чемпіонам - це натхнення і прагнення до перемог. Адже увійти в історію та залишити свій слід у музеї удостоюється не кожен. ТМ «Parimatch», як представник соціально відповідального бізнесу, ініціював цю подію, щоб вселити віру молодим талановитим спортсменам в те, що країна цінує їх здобутки на світових чемпіонатах», - зазначив при передачі зліпків представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра.

Знаковим є те, що Олег Верняєв, є випускником цього вишу.

Ректор Національного університету фізичного виховання та спорту України Євгеній Імас відзначив: «Олімпійські чемпіони - це справжня гордість для країни. Вони, безумовно, повинні бути достойно відзначені. Добре, що є такі компанії, як ТМ «Parimatch», які допомагають спортсменам, бо це позитивно впливає на мотивацію майбутніх переможців».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-