Постанова Верховної Ради України

Постанова Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист"

 1. Провести 12 жовтня 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист".

2. Кабінету Міністрів України до 25 вересня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні та довідкові матеріали щодо тематики парламентських слухань та конкретні пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму із залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських організацій здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, релігійних конфесій, політичних партій, громадських об’єднань, наукових установ, представників громадськості.

5. Національній радіокомпанії України і Національній телекомпанії України, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку висвітлення парламентських слухань у засобах масової інформації.

6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України

А.ПАРУБІЙ

м. Київ

6 вересня 2016 року

№ 1482-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-