Постанова Верховної Ради України

Постанова Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів України"

1. Провести 8 червня 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів України".

2. Кабінету Міністрів України до 29 травня 2016 року підготувати та подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції відповідно до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, спеціалістів наукових установ.

5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України.

6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.

7. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Голова Верховної Ради України

А.ПАРУБІЙ

м. Київ 

11 травня 2016 року 

№ 1347-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-