ФГВФО продовжує ефективну реалізацію активів ПАТ «БАНК ФОРУМ» на Українській універсальній біржі

ФГВФО продовжує ефективну реалізацію активів ПАТ «БАНК ФОРУМ» на Українській універсальній біржі

Укрінформ
У середу, 7 вересня 2016 року, на електронному майданчику Української універсальної біржі було проведено електронні аукціони з продажу активів, що належали ПАТ «БАНК ФОРУМ» (віднесено до категорії неплатоспроможних банків 14 березня 2014 року).

На продаж було виставлено 9 прав вимоги за кредитними договорами загальною вартістю майже 15 мільйонів гривень. Загальне зростання ціни продажу активів склало 1 045 749,77 грн.

Так, за кредитним договором № 0002/06/00-CL початкова вартість становила 8 144 468,00 грн. Під час аукціону відбулося зростання ціни на 12 % від стартової, а кінцева ціна продажу склала 9 121 804,16 грн. Забезпеченням за даним кредитним договором є домоволодіння із 2 житлових будинків загальною площею 1 124,6 квадратних метрів, розміщених на земельній ділянці площею 0,1024 га.

В аукціоні за даним лотом прийняло участь багато сторін, які активно робили ставки, що і призвело до значного зростання ціни продажу лоту.

Високий рівень конкуренції та прозорість функціонування електронного торгового майданчика УУБ дозволили учасникам віднайти той рівень ціни, що відповідає заявленому активу. Попит та пропозиція, що стикаються на електронному майданчику, який забезпечує паритетність всіх учасників торгів, дозволяють стати свідком формування справедливої ринкової ціни.

«Ми маємо глибокий досвід розвитку конкурентних відносин на ринках. Всі знання та напрацювання біржі використовуються для реалізації активів збанкрутілих банків, що сприяє наповненню бюджету ФГВФО та вчасним виплатам вкладникам збанкрутілих банків», — сказав директор Української універсальної біржі Олексій Власенко.

Розміщено на правах реклами

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-