Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Слов'янськ: - Слава Україні! - Што?

Слов'янськ: - Слава Україні! - Што?

Блоги
Укрінформ
Я звикла, що в Укрінформі багато учасників бойових дій.

Мужики-редактори, що ретельно відстежують там спорт чи щось, ще недавно чесно воювали. Але тут мені розповіли історію про нашого журналіста з Донецькоі області. Вона, скажімо так, справила незабутнє враження на містян Слов'янська. Приіхав наш обсервер у Слов'янськ, нові приятелі, спецназ, волонтери, пиво, світська бесіда. Насамкінець, по-господарськи оглянувши зал, наш журналіст прощається: "Слава Украіні". Встають два бики і кажуть: "Што?"... 

- Лана, ты не представляешь, что это было за феерическое шоу, - захоплено розповідала дівчина з цього міста, - Я поняла, что сельский клуб на Черкасщине способен воспитать спецназ. Он учил этих быков любить Украину самым доступным для них образом. 

- Він не постраждав? - перепитую я. 

- Обличчя ні, ноги якийсь час мали загоітися. Ну, але вже в нормі, бо знову має приіхати.

Дорогий друг, я не тегаю тебе, але тегну начальство (на перший раз вони може премію дадуть, а на другий відкличуть, у їхнього демократизму є межі), наступного разу так не роби, але якщо робитимеш, то будь обережний та одягай футболку Укрінформу. Дякую за сторі, це круто - однаково майстерно володіти пером та штиком. Головне, що ти сподобався місцевим.

Лана Самохвалова
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-