Характеристики Apple iPhone 6s і iPhone 6s Plus, варті уваги у 2016

Характеристики Apple iPhone 6s і iPhone 6s Plus, варті уваги у 2016

Укрінформ
Маркетологи інтернет-магазину Allo відзначають високий попит на торішні флагмани Apple iPhone 6s і iPhone 6s Plus станом на серпень 2016 року. У чому полягає відмінність між цими моделями та які їхні характеристики заслуговують уваги покупців сьогодні?

Флагмани iPhone 6s і iPhone 6s Plus 2015 року випуску пропонують високу продуктивність, варту уваги навіть у 2016-му, надійний корпус з алюмінієвого сплаву, який застосовується в аерокосмічній галузі, зміцнене на молекулярному рівні скло дисплеїв і гідні показники камер. Не зважаючи на посилену боротьбу за право бути лідером на ринку смартфонів і випуск компаніями Samsung, Meizu, Xiaomi продуктивних новинок 2016 року, Apple iPhone 6s і iPhone 6s Plus, спрямовані у першу чергу на преміальний ринок, цілком конкурентноспроможні навіть сьогодні. А враховуючи майбутні оновлення і закономірне падіння цін на торішні моделі, це ще й вигідна покупка.

Дизайн і дисплеї

Дизайн iPhone 6s і iPhone 6s Plus увібрав у себе найкращі здобутки попередників — перед нами витончений корпус із плавними лініями. При цьому смартфони показують нову тенденцію компанії Apple до розробки апаратів із великим екраном. 4.7-дюймовий iPhone 6s і 5.5-дюймовий Apple iPhone 6s Plus зручно лежать у руці, а тонкі закруглені грані забезпечують впевнений хват.

Зміни торкнулися матеріалів корпусу: розробники перейшли від алюмінію 6000 серії до серії 7000, що позитивно відбилося на міцності апаратів. Крім того, компанія Apple подбала про надійність дисплеїв. Скло Retina HD-екрану обох моделей iPhone 6s міцніше, ніж будь-яке інше скло для смартфона, а все завдяки впровадженню унікального двохетапного процесу іонного обміну.

Продуктивність, 3D Touch і камери

Кожен апаратний компонент Apple iPhone — починаючи від процесора A9 і закінчуючи кнопкою «Додому» — створювався з метою максимального використання можливостей iOS. Завдяки процесору А9 смартфони працюють на 70% швидше, ніж попередні моделі, а графіка обробляється на 90% швидше.

Яскравий приклад того, яких неймовірних результатів можна досягти, розробляючи програмне і апаратне забезпечення на основі загальної концепції, — 3D Touch. Сенсор нового покоління розрізняє натискання різної сили, а функції Peek і Pop сприяють швидкому і зручному управлінню.

Камера iSight з роздільною здатністю 12 Мп, фронтальна HD-камера FaceTime, можливість запису відео 4K, додатковий режим Live Photos — поціновувачі якісних кадрів будуть задоволені результатом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-