ВиЯр розширив асортимент меблевих фасадів

ВиЯр розширив асортимент меблевих фасадів

Укрінформ
Каталог меблевих фасадів компанії «ВиЯр» поповнила нова лінійка власного виробництва Bel Viso. Фасади Bel Viso відрізняються високою якістю виготовлення і комплектуючих.

У лінійці представлені фасади широкої колірної гами. У категорії меблевих фасадів доступні варіанти з акрилу, на основі МДФ і алюмінію.

Особливості продукції Bel Viso:

  • Гарантія якості і надійності. Компанія «ВиЯр» контролює всі етапи виробництва — від закупівель вихідних матеріалів до упаковки готових виробів.
  • Зручне розташування виробника. Центри компанії «ВиЯр» знаходяться в Україні, що дозволяє співробітникам швидко реагувати на запити клієнтів.
  • Гнучкий ціновий діапазон прайсів. Ціни на продукцію стартують від 495 грн за квадратний метр.
  • Высокотехнологічне обладнання. В виробничому процесі задіяні фахівці високого класу, а техніка своєчасно оновлюється, щоб на виході був отриманий товар відмінної якості.

Виробник пропонує різні види фасадів. Акрилові фасади виготовляються на основі панелей Niemann, для яких рекомендуються три варіанти кромки:

1.Кромка АВС підбирається під колір декору Niemann.

2.Кромка АВС V-Nut — двохкольорова.

3.С-профіль з алюмінію.

Для поклейки кромки застосовується поліуретановий клей (ПУР). Після процедури поклейки клейовий шов не боїться впливу підвищеної вологості або перепаду температур.

Серед пропозицій — продукція на основі плитного матеріалу МДФ. Компанія «ВиЯр» пропонує клієнтам різні варіанти поверхні — гладкі, без малюнка або з витонченими візерунками. На основі МДФ випускаються фасади таких видів:

1.Гладкі рамкові. Глянець або матова поверхня фасадів Bel Viso підкреслить стильний інтер'єр.

2.Фарбовані фасади. Пропонуються варіації поверхонь: матова, перламутрово-глянцева, глянцева. Виробником передбачена широка палітра кольорів.

3.Ламіновані. Поверхні з фрезеруванням ламинуються завдяки власним методам виробництва.

Компанія «ВиЯр» представляє меблі високого класу, з фасадами на основі алюмінію з благородним блиском металу. Виготовляються фасади з такими варіантами наповнення: дзеркало, матове скло і прозоре скло.

Секрет успіху Bel Viso — ретельний відбір матеріалів, які використовуються для виробництва фасадів. Компанія готова запропонувати знижки та вигідні умови співпраці виробникам меблів.

Про компанію:

Українська компанія «ВиЯр» пропонує клієнтам повний асортимент продукції для виробництва корпусних меблів, включаючи системи ящиків різних кольорів і висоти від німецьких виробників. Це функціональна меблева фурнітура для створення красивого і зручного дизайну.

Виставкова продукція в салонах мережі «ВиЯр» включає все, що буде потрібно для виробництва корпусних меблів — від різних виробників, виходячи з різного бюджету. Салони мають у своєму розпорядженні значні складські запаси всіх товарів, а доставка організована за принципом надійності та своєчасності.

Контакти:

+38 (044) 500-57-07 (сall-центр)

office@viyar.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-