AXA Груп відзвітувала про результати першого півріччя 2016 року

AXA Груп відзвітувала про результати першого півріччя 2016 року

Укрінформ
У першому півріччі 2016 року міжнародна фінансова група AXA продемонструвала стабільне зростання економічних показників.

  • Загальний дохід Групи АХА склав 54 млрд євро.
  • Прибуток — 3,1 млрд євро.
  • Чистий прибуток збільшився на 4 % — до 3,2 млрд євро.

«Високі показники AXA у першому півріччі 2016 року в черговий раз підтверджують актуальність нашої бізнес-моделі і стратегічного вибору в середовищі, яка все ще характеризується низькими процентними ставками і високою волатильністю ринку. Ми досягли позитивних показників прибутку розміром в 3,1 млрд євро, незважаючи на негативні тенденції ринку, — прокоментував ситуацію Томас Баберл, новопризначений генеральний директор AXA Груп. — Згідно нашої стратегії Ambition 2020 року, оприлюдненої 21 червня, ми прагнемо зосередитися на чітких драйверах зростання для досягнення наших цілей навіть в цих несприятливих ринкових умовах. Разом зі співробітниками і новою управлінською командою ми активно здійснюємо трансформацію Групи, реалізовуючи наше стратегічне бачення — допомогти людям жити кращим життям».

В Україні Група АХА представлена ​​страховою компанією «АХА Страхування». СК «АХА Страхування» — один з лідерів на ринку ризикового страхування України. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів. За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1 місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій по КАСКО і обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP).

Довідка:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 в світі, а в 2016 році вона визнана страховою компанією № 1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів в 64 країнах світу. У 2015 році прибуток Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Компанії присвоєно високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А+, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group і представлена ​​на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2800 агентів по всій Україні. Сьогодні компанії довіряють більше півмільйона громадян країни.

Досягнення компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала 1 місце в номінації «Кращий автостраховиків» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування »присуджено 1 місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Найбільш страховою компанією» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • У 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: друге місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить до ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • за результатами 2015 року «АХА Страхування» займає 1 місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій по КАСКО і перше місце за обсягом страхових виплат КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).
  • станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування» WWW.AXA-UKRAINE.COM.

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-