220 Volt знизив ціни на генератори

220 Volt знизив ціни на генератори

Укрінформ
Інтернет-магазин 220 Volt надав знижки від 5 до 20 відсотків на всі типи генераторів. Тепер українці зможуть заощадити на придбанні бензинових, дизельних, газових, інверторних і зварювальних генераторів від 60 фірм-виробників.

Перебої з електрикою трапляються незалежно від пори року в будь-якому населеному пункті і з різних причин. Найчастіше з відсутністю енергії в електромережах стикаються жителі приватного сектору, сільської місцевості та дачних кооперативів. Серйозні проблеми відключення електроенергії створює в холодну пору року: для багатьох домашніх господарств це означає відсутність не лише освітлення, але і гарячої води та життєво необхідного тепла.

За останні пару років багато українців обзавелися альтернативними і не залежними від центральних мереж джерелами генерації енергії. З подорожчанням енергоносіїв, їх нестачею, нестабільною роботою підприємств, які забезпечують населення електроенергією, придбання генераторів стає більш ніж актуальним. Магазин 220 Volt пропонує зробити вигідну покупку в рамках акції. Порівняльний аналіз асортименту українських магазинів показує, що в каталозі 220 Volt представлений найбільший асортимент генераторів (від побутових до промислових).

На ринку України магазин є лідером з продажу генераторних установок. Компанія «Комел-Електро», що володіє інтернет-магазином 220 Volt, співпрацює з відомими світовими виробниками (Briggs & Stratton, Matari, Volter, SVEN, FG Wilson, Укртехнологія) і має сертифікати, що підтверджують статус офіційного дилера. Довіряють магазину і великі замовники, для яких продавець організовує доставку дорогих установок з країн Європи та Азії.

Компанія продає електротехнічне обладнання, якість якого перевірено випробуваннями і підтверджено сертифікатами відповідності УкрСЕПРО.

Довговічність, надійність і безпеку пристроїв на практиці доведена власниками домашніх господарств і великих промислових підприємств. Над своєю репутацією на ринку компанія «Комел-Електро» працює з 1996 року — з моменту свого заснування. Мета компанії — не просто реалізація посередництва між виробниками і покупцями, а вирішення проблем вітчизняних електромереж шляхом застосування світових наукових досягнень і власних розробок. Завдяки цьому генератори і інша продукція, яка пропонується покупцям, відрізняється максимальною пристосованістю для роботи у вітчизняних мережах.

Зручна система навігації по сайту дозволяє з легкістю вибрати необхідний генератор, відсортувавши пристрої:

  • за популярністю;
  • ціною (від дорогих до дешевих і навпаки);
  • типом;
  • потужністю;
  • напругою;
  • виробником та іншими параметрами.

Якщо у клієнтів залишаються невирішені питання, вони можуть звернутися до консультантів магазину за номерами телефонів в різних містах або замовити зворотний дзвінок.

Про компанію:

Українська компанія «Комел-Електро» (інтернет-магазин 220 Volt) вже 20 років працює на вітчизняному ринку електромереж. Компанія займається продажами різноманітної електротехнічної продукції, а також установкою стабілізаторів напруги змінного струму, трансформаторів, автоматичних вимикачів, щитового обладнання.

Контакти:

Київ, вул. Бальзака, 4, оф. 145Б

(067) 134-79-93

(063) 343-04-30

220volt.com.ua

info@220volt.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-