Розетка: фірмові батарейні моди забезпечують комфортне паріння

Розетка: фірмові батарейні моди забезпечують комфортне паріння

Укрінформ
Використання надійного, правильно підібраного батарейного мода є обов'язковою умовою комфортного і безпроблемного паріння. Ця деталь відповідає не тільки за потужність і автономність пристрою, але також за його функціональність. Фахівці «Розетки» розповіли про різні моделі цих блоків.

Сама назва батарейних модів натякає на те, що вони є модифікацією вихідної версії, яка представляла собою лише частину циліндричного корпусу, куди поміщалася батарейка. Сучасні моделі найчастіше виглядають як коробки різного розміру, які зручно лягають в долоню. З цієї причини їх також часто називають «боксмодами». Звичайно, існують і альтернативні форм-фактори. Наприклад, «труби» або «трубомоди» — циліндричні блоки.

Ще відносно недавно вершиною розвитку акумуляторних блоків була можливість регулювати потужність або напругу. Зараз моделі з підтримкою таких функцій залишаються вельми популярними. Можливість регулювання напруги носить назву «варівольт». Ця функція дозволяє налаштовувати блок для сумісності з різними атомайзерами. Вейпер встановлює потрібне напруження, виходячи з характеристик спіралі, щоб отримати необхідний рівень нагріву.

Якщо в характеристиках моделі зазначено «варіватт» — у неї є можливість регулювання потужності. У попередньому випадку власник пристрою повинен був сам визначити, яка напруга йому необхідна. При установці іншого випарника потрібно було знову регулювати його значення. Тут досить визначити необхідну потужність. Прилад сам проаналізує опір спіралі, а потім встановить напругу. Якщо поставити намотування з іншими характеристиками, блок скоректує напругу для досягнення тієї ж потужності.

Такі моделі зазвичай оснащені дисплеєм, на якому відображаються значення потужності, напруги, а також опору спіралі. Це дуже зручно для перевірки властивостей намотування в обслуговуваних атомайзерів.

Одним з найсвіжіших трендів вейп-індустрії стала функція термоконтроля. Ця функція можлива тільки при використанні спіралей з нікелю або титану. При нагріванні у цих матеріалів злегка зростає опір. Боксмод порівнює поточне значення з опором холодної спіралі. Якщо різниця перевищує допустимий рівень, електронна система знижує потужність. Коли спіраль трохи остигає, потужність знову підвищується. Таким чином, ризик перегріву випарника повністю усувається.

Батарейний мод з термоконтролем також дозволяє встановлювати значення потужності. А можна зробити ще простіше — вказати потрібну температуру нагрівання.

Щоб бути впевненим у своєму пристрої, необхідно купувати фірмовий виріб перевіреного виробника з контролем якості. Фірмові моделі мають конструкцію, продуману до тонкощів, аж до отворів в корпусі блоку, які призначені для охолодження.

Акумуляторні блоки можуть бути прикладом стрімкого розвитку пристроїв для паріння. Нові моделі батарейних модов відрізняються зручністю і надійністю. Розглянути різні моделі акумуляторних блоків від провідних виробників вейп-пристроїв можна в інтернет-магазині «Розетка». Тут представлений великий вибір електронних пристроїв для паріння, а також комплектуючі та аксесуари до них.

Повний текст статті доступний на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-