Компанія «Таврійські Ігри» готується до відродження своїх найвідоміших фестивалів

Компанія «Таврійські Ігри» готується до відродження своїх найвідоміших фестивалів

Укрінформ
Останнім часом у ЗМІ поширилась інформація про прагнення керівництва Херсонської області відродити відомі в Україні та за її межами міжнародні фестивалі «Таврійські Ігри» та «Чорноморські Ігри». 

Про відродження фестивалів, які стали візитівкою Херсонщини, у своїх виступах говорили голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв та депутат Херсонської облради Євген Рищук. Прагнення відродити фестивалі «Таврійські Ігри» та «Чорноморські Ігри», які проходили відповідно в Каховці та Скадовську, підтвердив і їх засновник Микола Баграєв. «Так, дійсно, нещодавно у мене була можливість обговорити ці питання з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим, - коментує Микола Георгійович. - Будучи реалістами, ми, в першу чергу, обговорили відновлення Міжнародного благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри». Його відродження є сьогодні вкрай актуальним, особливо після прийняття закону про квоти у вітчизняному медіапросторі. Країні потрібні нові виконавці, з новим мисленням, зі щирим бажанням писати пісні українською мовою. Я впевнений, що «Чорноморські Ігри» - саме той фестиваль, який здатен знайти і відкрити нові таланти, а також якісно презентувати сучасну Україну на міжнародному рівні. Ми абсолютно чітко усвідомлюємо, що проведення такого масштабного заходу можливе лише спільними фінансовими та організаційними зусиллями області та компанії «Таврійські Ігри».  І це дуже добра тенденція, що керівництво Херсонщини розуміє важливість та користь фестивального руху для розвитку української культури та для позитивного іміджу області».

На сьогодні компанія «Таврійські Ігри»  працює над розробкою концепції та впровадженням нових ідей для проведення 16-го міжнародного благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри» вже у 2017 році. Отже слідкуйте за інформацією на www.tavriagames.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-