Випускний вечір у Смарагдовому місті

Випускний вечір у Смарагдовому місті

Укрінформ
31 травня за підтримки компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна та громадської спілки Освіторія відбувся випускний вечір у Смарагдовому місті. 

Протягом двох тижнів напередодні події співробітники компанії Кока-Кола, учні, батьки, вчителі та співробітники Новопечерської школи, інші волонтери збирали святкове вбрання та благодійні кошти, щоб створити незабутнє свято для цьогорічних випускників. Спільними зусиллями вдалося вдягнути 37 хлопців і дівчат у костюми та сукні, зробити зачіски та макіяж, а також організувати професійну фотосесію.

Галина Демченко, директор Смарагдового міста подякувала партнерам і зазначила: «Вже другий рік поспіль ви даруєте незабутнє свято нашим випускникам. Щиро дякуємо, що ви підтримуєте дітей у такий важливий в їхньому житті момент. Попереду на них чекає доросле та самостійне життя, тож їм, як ніколи, необхідна віра у щасливе майбутнє».

Завдяки професійній команді волонтерів у складі перукарів та візажистів, зібраному святковому вбранню та аксесуарам, на червону доріжку вийшли справжні красуні та красені. Професійні фотографи-волонтери відзняли серію фотографій для створення випускних альбомів.

Компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна та громадська спілка Освіторія висловлюють подяку усім партнерам та волонтерам, які долучились до організації випускного балу і бажають випускникам здійснення заповітних мрій, якими вони поділилися з нами на випускному вечорі.

Нагадаємо, що з вересня 2015 року компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна та громадська спілка Освіторія  спільно опікуються вихованцями Смарагдового міста (центру соціальної реабілітації у Донецькій області, де нині перебувають близько 500 дітей-сиріт з тимчасово окупованих територій зони проведення АТО), серед яких навчаються близько 50 учнів 10-11х класів. У спільних планах на цей рік долучити до освітнього проекту майбутніх випускників іще чотирьох дитячих будинків країни.

Про «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

«Кока-Кола Беверіджиз Україна» — лідер українського ринку безалкогольних напоїв, офіційний ботлер The Coca-Cola Company. «Кока-Кола Беверіджиз Україна» виробляє широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та холодні чаї. Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Для отримання більш детальної інформації завітайте на За додатковою інформацією звертайтеся: Директор із зв’язків з державними установами та комунікацій ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Андрій Бублик, тел. +38 (044) 490-07-07,

Про громадську спілку «Освіторія»

«Освіторія» — це неприбуткова громадська спілка, метою якої є розвиток та реформування освіти в Україні. Ми хочемо підняти сучасну українську освіту на міжнародний рівень, створити можливості для навчання дітей за передовими стандартами та поєднати кращі вітчизняні традиції викладання з найсучаснішими міжнародними освітніми техніками та інноваціями. Метою «Освіторії» є розбудова освітньої галузі. Цьому сприяє широка направленість наших ініціатив: ми орієнтуємося на роботу з вчителями, учнями та їх батьками, співпрацюємо з урядовими установами, залучаємо до наших програм іноземних фахівців. Серед наших ініціатив – благодійні проекти, відкриття шкіл, проведення всеукраїнських освітніх форумів, видача грантів на навчання для талановитих учнів і перспективних спеціалістів освітньої галузі. За додатковою інформацією звертайтеся до Ірини Плешакової, Менеджера благодійних проектів та програм ГС «Освіторія», iryna.pleshakova@novoshkola.com.ua +38 067 707 79 97, www.osvitoria.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-