Компанія АХА Страхування організувала Corporate Responsibility Week

Компанія АХА Страхування організувала Corporate Responsibility Week

Укрінформ
Глобальний соціальний захід AXA Group — тиждень корпоративної соціальної відповідальності Corporate Responsibility Week — проводився СК «АХА Страхування» з 23 по 27 травня поточного року.

Соціальна ініціатива проходить щорічно у всіх країнах присутності Групи АХА. Вона закликає співробітників дбайливо ставитись до навколишнього середовища.

«Корпоративна відповідальність для АХА — це внесок бізнесу в сталий розвиток економіки, а також підтримка інтересів суспільства, — коментує Філіп Вотле, голова правління СК «АХА Страхування». — Група АХА, як і більшість великих компаній, упевнена, що корпоративна соціальна відповідальність є гарантом сталого розвитку будь-якого бізнесу. АХА в Україні на постійній основі реалізує різні соціальні ініціативи та проекти, і ми маємо намір продовжувати це робити в майбутньому».

Основною темою цього року стало «Запобігання ризиків». Протягом тижня співробітники брали участь у двох видах активностей: грали в PLAY BOOST SHARE і виграними очками голосували за один з благодійних проектів Групи АХА в 2016 році, а також отримували освітню інформацію про запобігання різних ризиків: екологічних, фінансових, а також ризиків, пов'язаних зі здоров'ям.

Гра PLAY BOOST SHARE була розроблена на рівні Групи АХА і полягала в наданні відповідей на ряд питань, які стосуються різних ризиків, що загрожують кожному. Взявши участь в онлайн-грі, співробітники АХА могли не тільки дізнатися, які кліматичні, фінансові та пов'язані зі здоров'ям ризики їм можуть загрожувати, а й отримати розгорнуті поради щодо того, як запобігти їх наслідкам, і як саме Група бере участь у цьому в різних куточках світу. Мета гри — навчити співробітників і надати можливість вибрати один з трьох благодійних проектів Групи:

  • Північний Камерун: економічний і продуктовий захист жінок і молодого населення;
  • Румунія: спільний проект з місцевою організацією з будівництва терапевтичного центру для дітей з інвалідністю в одному з регіонів країни;
  • Індія: просування використання поліпшених домашніх печей в сільській місцевості.

Загальний благодійний бюджет Групи в 2016 році склав 100 000 євро. Освітня інформація для співробітників АХА в Україні стосувалася запобігання ризиків навколишнього середовища (просування ідеї використання велосипедів, принципів енергоефективності в повсякденному житті), а також ризиків, пов'язаних зі здоров'ям (участь в онлайн-зарядці всіх співробітників АХА в Україні, поради щодо захисту зору та догляду за спиною).

«Ми усвідомлюємо, що впливу бізнесу тільки на ділове середовище недостатньо для вирішення соціальних і екологічних проблем, що стоять перед нашою планетою. Група АХА прагне робити більше і збільшує свій внесок, розвиваючи програми корпоративної благодійності, співпрацюючи з органами влади, суспільством та неурядовими організаціями. АХА в Україні протягом 9 років бере активну участь не тільки в соціальних ініціативах, що проводяться Групою АХА, а й ініціює свої власні, — коментує Ганна Підгірна, заступник голови правління СК «АХА Страхування». — У 2016 році ми стали єдиною страховою компанією в Україні, чия програма корпоративної соціальної відповідальності була відзначена журналом «Бізнес» в дослідженні «Кращих роботодавців України» в 2015 році. У майбутньому ми плануємо зміцнювати свої позиції як соціально-відповідального бізнесу, залучаючи все більше своїх співробітників в соціальні проекти і розширюючи кількість проведених ініціатив».

Довідка про компанію

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 в світі. У 2016 році визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговує 103 мільйони клієнтів в 59 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить до АХА Group, представлена ​​на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

Серед досягнень компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • 1-е місце в номінації «Краща автострахувальна компанія» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети Бізнес).
  • 1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети Бізнес)
  • «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • за результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій по КАСКО, перше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP).
  • станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА-Страхування»:

WWW.AXA-UKRAINE.COM

Додаткова інформація:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-