Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Краще піти красиво…

Краще піти красиво…

Блоги
Укрінформ
Панове, краще піти красиво… Я звертаюся до усіх...

...депутатів, бізнесменів, громадських діячів та можновладців, які, відчувши смак влади та запах грошей, все ще грають за старими правилами, зухвало, підло, безцеремонно перекриваючи повітря та скидаючи з економічної та політичної арени нових талановитих та освічених спеціалістів. Схаменіться! Ви самі собі риєте могилу. Собі і своїм дітям.

Ми маємо шанс, відмовляючись від якого, ми ставимо під ризик майбутнє усієї держави. Ейфорія від перемоги в Революції Гідності стала тим вибухом, який пробудив націю і її бажання розвиватися, рухатися, боротися і знову перемагати. І якщо зараз ця ейфорія закінчиться, не давши результату, ми матимемо величезну українську діаспору по всьому світові і вимираючу націю на українській землі. 

Я звертаюсь до того поважного покоління, якому вдалося так красиво, так безповоротно, так старанно і досконало знищити все, що було дано тендітному немовляті, народженому 24 серпня 1991 року і названому Україною. Ця дитина замурзана, обшарпана, і цинічно ґвалтована тримається з останніх сил. Припиніть. 

Припиніть «віджимати» бізнес у тих, хто чесно і вже за новими правилами намагається стати на ноги. Молоді бізнесмени платять податки, дотримуються усіх норм і законів і створюють товари та послуги відповідно до європейських стандартів. Вони наповнять казну і виведуть Україну на міжнародний ринок.

Припиніть знищувати молоді партії та громадські організації, ціль яких – розвиток держави, чисті вулиці, стабільний курс і якісна освіта, а не набити власні кишені. Нехай чесно спробують вам протистояти. А якщо боїтесь, відійдіть красиво… 

Розалія Розбіцька

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-