VTSConsulting безкоштовно підготує презентацію під замовлення для всіх клієнтів

VTSConsulting безкоштовно підготує презентацію під замовлення для всіх клієнтів

Укрінформ
Консалтингова фірма VTSConsulting презентувала безпрецедентну акцію для всіх бажаючих. Її суть полягає в наступному: кожен, хто замовить розробку бізнес-плану до 25 липня 2016 року, в подарунок отримає індивідуальну презентацію проекту або продукту (початкова вартість презентації — 3 000 гривень).

«Для залучення коштів у новий проект, як і для просування на ринок нового продукту, бізнес-плану недостатньо, — стверджують експерти VTSConsulting. — Ми вирішили заохотити наших клієнтів і надати їм унікальну можливість отримати якісну презентацію в подарунок до бізнес-плану. Це допоможе успішно розпочати новий бізнес або розвинути ще один напрямок діяльності».

VTSConsulting на ринку консалтингових послуг успішно працює з 2010 року. Спеціалізується дане агентство на маркетингових дослідженнях ринку, розробці різних фінансових і інвестиційних документів. Але найпопулярнішою послугою компанії є розробка бізнес-планів та презентацій.

Довідка про компанію:

За шестирічну історію діяльності компанії VTSConsulting вдалося розробити і втілити в життя понад 550 проектів. Професіонали із розробки фінансових документів допомогли залучити більше 100 млн доларів інвестицій клієнтам компанії. Понад 100 презентацій забезпечили успішний старт новим продуктам на ринку.

Детально ознайомитися з послугами компанії і цінами можна:

  • на сайті: vtsconsult.biz;
  • по телефону: +38 (044) 362-91-39; +38 (063) 136-29-36; +38 (068) 432-22-57

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-