Комфортний мікроклімат і економія електроенергії: Comfy представив нові моделі кондиціонерів

Комфортний мікроклімат і економія електроенергії: Comfy представив нові моделі кондиціонерів

Укрінформ
Технології, які використовуються при розробці техніки для кондиціонування приміщень, весь час удосконалюються. Популярністю у покупців користуються пристрої інверторного типу, які відрізняються надійністю, економічністю і безшумністю. Про особливості таких моделей розповіли в мережі магазинів Comfy.

У сучасних розробках провідні виробники кондиціонерів орієнтуються на економічність і комфортність використання. Сьогодні такі пристрої стали не тільки більш надійними і економними, але також більш ефективними і безпечними. Основа приладу — спліт-система, що складається з зовнішнього і внутрішнього блоків. Кондиціонери такого типу найчастіше обирають для установки в квартирах і приватних будинках.

Інверторні кондиціонери — одне з найбільш прогресивних рішень в сфері кліматичної техніки. Інвертор перетворює електрострум, який подається на компресор, регулюючи роботу останнього максимально точно. Щоб підтримувати задану температуру, звичайний кондиціонер періодично відключається і включається, тоді як інвертор з тією ж метою просто знижує або підвищує потужність компресора.

Інверторна система набагато довговічніша за традиційну, оскільки не страждає від перепадів навантаження. Тому гарантія на кондиціонери такого типу становить 7-10 років, при цьому, як правило, працюють вони безшумно і при зниженій потужності. Такі пристрої дозволяють уникати перепадів температури і споживають значно менше електроенергії, охолоджуючи приміщення набагато швидше в порівнянні зі звичайними моделями.

Однак такі технології підвищують і вартість пристрою, тому з міркувань економії покупці нерідко обирають дешевші варіанти. Але інверторні моделі на практиці виявляються більш економічними завдяки тривалому терміну служби і меншим витратам електроенергії.

Бюджетний клас кондиціонерів інверторного типу представлений брендом Saturn і порівняно недорогими Ballu, Neoclima, Leberg. Моделі середнього цінового сегмента від Zanussi, Electrolux, Laretti відрізняються більшою функціональністю.

Японська кліматична техніка преміум-класу в порівнянні з більш бюджетними варіантами значно надійніша, ефективна і продумана. Це пристрої від Panasonic, Samsung і LG.

Спліт-системи, розроблені із застосуванням найсучасніших технологій, можна знайти в онлайн-магазині Comfy.ua, де представлені найпопулярніші кондиціонери від відомих виробників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-