Audawatch: запущена нова послуга від СК АХА Страхування

Audawatch: запущена нова послуга від СК АХА Страхування

Укрінформ
СК «АХА Страхування» і компанія Audatex Україна оголосили про запуск нового сервісу Audawatch, що дозволяє відстежувати кожен з етапів виконання ремонту автомобіля.

Послуга Audawatch — це спільна робота СК «АХА Страхування» і компанії Audatex Україна, яка покликана вирішити питання інформування клієнтів про стан ремонту автомобіля. На українському ринку даний сервіс є унікальним.

«За допомогою системи Audawatch співробітники СТО, з якими працює наша компанія, можуть інформувати клієнта в автоматичному режимі про всіх стадії ремонту автомобіля, починаючи від прийому, оцінки пошкоджень, всіх стадій проходження по цехам СТО та до закінчення ремонту», — пояснює Олександр Аввакумов, директор департаменту врегулювання збитків СК «АХА Страхування».

Клієнту пропонують підключитися до системи Audawatch відразу після того, як його транспортний засіб потрапляє на СТО, яке працює за цією системою, а також можливість вибрати найбільш зручний спосіб повідомлення: смс, електронною поштою, в особистому кабінеті клієнта на сайті.

«В Audawatch є різні стадії: ремонт, узгодження рахунку зі страховою компанією та інші. Як тільки ми відзначаємо в системі завершення певного етапу робіт, клієнт відразу бачить цю інформацію. Статус може виставити як майстер цеху, так і сервіс-консультант, провідний автомобіль. Наприклад, наш співробітник бачить, що транспортний засіб перейшов на стадію фарбування. Тоді він за допомогою QR-коду зчитує з авто хештег і ставить відповідну позначку в системі. Таким чином, власник автомобіля розуміє, де знаходиться його авто і зайвий раз не витрачає час і нерви на дзвінки в СТО», — розповідає Роман Цвігун, сервіс-консультант відділу відновлювального ремонту Порше Захід.

Деякі СТО-партнери АХА не тільки ставлять позначку в системі, а й додають фотографії. Даний сервіс є безкоштовним як для клієнтів, так і для СТО-партнерів страховика — всі витрати по використанню Audawatch «АХА Страхування» бере на себе.

Таким чином, за допомогою Audawatch клієнти АХА отримують повне інформування про всі стадії ремонту свого авто, СТО — можливість прискорити і спростити процес комунікації з клієнтами і страховиком, а страхова компанія — додаткові дані для аналізу роботи партнерів і поліпшення якості обслуговування своїх клієнтів.

Довідка про компанію

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 в світі. У 2016 році визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговує 103 мільйони клієнтів в 59 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group, представлена ​​на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

Серед досягнень компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • 1-е місце в номінації «Кращий автостраховиків» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети Бізнес).
  • 1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети Бізнес).
  • «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • В 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні по чистих премій, виплат, збору страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP).
  • Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.

ДАНИЙ ПРЕС-РЕЛІЗ ДОСТУПНИЙ НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ «АХА Страхування»:

WWW.AXA-UKRAINE.COM

За додатковою інформацією звертайтеся:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-