Срібний тренд: як вибрати модну обручку в 2016 році — рекомендації від онлайн-салону 925.com.ua

Срібний тренд: як вибрати модну обручку в 2016 році — рекомендації від онлайн-салону 925.com.ua

Укрінформ
В очікуванні традиційного сезону весіль — літа — майбутні сімейні пари стурбовані численними, проте досить приємними клопотами. Інтернет-магазин 925.com.ua готовий взяти на себе один з головних пунктів у чек-переліку підготування до свята молодят — вибір обручок. 

У каталозі сайту представлені як традиційні моделі з золота, так і срібні, які набувають все більшої актуальності. Чому багато сімейних пар обирають срібні обручки для весілля? Через їх красу, демократичну ціну, скромність та універсальність. Це дуже важливо, адже цю прикрасу багато хто носить, не знімаючи, протягом довгих років.

Ювелірні тренди весільної моди в 2016 році

Футуристичність і стриманість форм. Це віяння підхопили як відомі дизайнери вінчальних суконь, так і ювеліри. Молодим парам подобаються прості стильні прикраси в однаковому дизайні, що вирізняються лаконічністю форм і елегантністю.

Еклектика. Цей тренд також набуває в прийдешньому сезоні весіль особливої актуальності. Дизайнери доповнюють срібні обручки вставками із золота та інших металів. Тут можна підійти з фантазією — наприклад, для нареченого обрати лаконічну срібну обручку без доповнень, а нареченій — багатошарову, з золотими вставками і коштовним камінням.

Етнічні мотиви. Особливо цікаво виглядають обручки з мотивами «вишиванки», глибоким гравіруванням або прикрашені кольоровою емаллю. Традиційно чоловіча обручка є більш масивною, ніж жіноча, але дизайн, знову ж таки за традицією, має бути схожим.

Вічна класика. Багато жінок віддають перевагу класичним обручкам з великим каменем — «солітерам». Мода на цю подружню прикрасу прийшла до нас із США, де традиційно дарують такі каблучки на заручини. Сьогодні багато пар обирають срібні каблучки з каменем для весілля. До пари нареченому у такому випадку пасуватиме класика — срібна гладенька обручка без каміння чи гравірування.

Ще одне модне віяння сезону-2016, яке помітили стилісти 925.com.ua, — подвійна срібна обручка. Нареченій обирають одну просту, гладеньку, без каміння та насічок, а другу, також тоненьку, прикрашену одним великим камінцем (приміром, цирконієм чи діамантом) або розмаїттям маленьких, вставлених по обідку. Дізнатися більше про інші тенденції у ювелірному світі, а також модні аксесуари ви можете на сайті магазину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-