Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Як РПС шкодить Путіну

Як РПС шкодить Путіну

Блоги
Укрінформ
Цього дня провела якийсь час на акаунті Революційних Правих Сил. Вони нещодавно знову просили всіх на пікет. Нагадали про себе, то я вирішила помоніторити.

Прослухала прес-конференцію цих достойників із почуттям глибокого суму. Знаєте чому? Тому що українські праві зразка 90-х - це була аристократія. Ну, ви згадайте Славу Стецько (Царство Небесне). Пані. Глибока. З баченням, з гумором, з публічними навичками. На каблуках навіть у 80 років. Дисиденти поводилися так, ніби вони не в таборах жили, а в Букінгемських палацах. І така права ідея, маючи такі обличчя, була нічим іншим, як пропагандою Української Соборної Самостійної Держави.

А тут дивлюся їхню прес-конференцію: за столом сидять три ображені літні чоловіки і речуть:

«Оця влада не думає про людей… Тіко кричуть: війна-війна. Ні зробити хорошу МІЛІТАРАТИВНУ ПОЛІТИКУ…

До нас і США, і ЄС, і Антарктиди повертаються задом…

Продукти пітанія такі дорогі, вже нема куди терпіть…

Хочемо, щоб революція була народна і пролєтарська, а ця влада тіко літає за кордон…

Яценюк святкує перший мільярд, а Верховна Рада по кулуарах домовилася землю продавати.

Ми повинні зробити останній ривок».

Вони офшори називають опшорами.

Найрозумніший з-поміж них стверджує, що у нього є візія, і з папірчика зачитує перелік фейкових організацій (їх ніхто в очі не бачив), які цю візію формують. 

Вони нічого не здатні народити. По кутах борються з мігрантами, ну і кличуть на третій Майдан (який стане "ривком" та завершенням другого Майдану).

Ці люди заперечують своє кремлівське коріння. Воно точно там є не у всіх (але у декого точно є), але цей проект, зліплений з людських амбіцій літніх ветеранів, не привабить людей. Він здатен лише дискредитувати своїх шанувальників з Півночі. Ні розуму, ні таланту, ні харизми.  

Лана Самохвалова
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-