Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Чому в Росії вибіркове рабство?

Чому в Росії вибіркове рабство?

Блоги
Укрінформ
Весела в РФ опозиція. Подивився звіт ПАРНАСу по Чечні і Кадирову.

Коротко: у нас у всіх забрали бабки через кризу, а у Чечні - не забрали. Ми усі живемо під Путіним, а чеченці під Кадировим. Чому це таке вибіркове рабство! У всіх забрати, всі мають жити під Путіним. Зрештою, це і хотів почути Путін. Чи не так?

Мене Кадиров аж ніяк не лякає. Росія Путіна - загроза для світу, Чечня Кадирова - загроза для Росії. Демократія - загроза і для того, і для того. Ай-я-яй! Я давно говорив, що Кадиров веде гібридну війну з росіянами. Третя чеченська йде давно, але Кадиров застосував гібридну війну ще раніше, ніж Путін проти нас. Чи має сумувати українець з такого протистояння в кордонах ворога? Українці - послідовні прихильники незалежності Ічкерії. Навіть, якщо її здобуде Кадиров. То чого Яшин закликає зняти Кадирова, а не дати Ічкерії незалежність разом з Кадировим і без грошей РФ? Чеченський народ сам розбереться, який лідер йому потрібен. Зараз - лідер, що досконало паразитує на бюджеті РФ може й не найгірший варіант? Чому Путін, поки мав гроші, мав право купувати лояльність своїх громадян нафтогазорублями, а Кадиров не має права? Що більше в РФ Кадирових, тим легше нам на Донбасі. І шкоди нам від купки його бандитів в Донбасі явно менше, ніж шкода, яку отримує імперія.

Після падіння Путіна Чечня залишиться в складі РФ лише за однієї умови, якщо президентом РФ стане сам Кадиров. От тоді Кадиров реально стане для нас проблемою...


FB

 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-