Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Квотний підхід нищить майбутній уряд

Квотний підхід нищить майбутній уряд

Укрінформ
Всі в ФБ так перезбудилися щодо кадрових питань, хоч на це немає, насправді, жодних підстав. Позитив - БПП, бодай, озвучила свої "кандидатури" . В тому числі й для того, щоб в ФБ спустили пару. Інші фракції - мовчать.

Хоч, якщо чесно, то з озвучених прізвищ тільки три мають шанс стати реальними кандидатами. Ще одне прізвище - під питанням, але певні шанси є. Три прізвища - як Пилип з конопель, просто смішно. Шкода, звісно, що цілком адекватні люди іноді втрачають почуття реальності і самооцінки при кадрових питаннях, але це - похідна політики.

Негатив - збереження квотного підходу. Це нищить Украіну і майбутній уряд. Нам потрібно провести дискусію: які саме функції має виконувати уряд, які саме міністрства зараз потрібні на виконання яких функцій. І, виходячи з цього, спочатку переформувати уряд з точки зору функціональних обов'язків. А потім підбирати найкращі кандидатури (а не тих, хто просто хоче бути міністромабичогось, аби реалізувати своі підліткові комплекси) - під ці обов'язки.

Очевидно, що жоден міністр не може бути проголосований без заслуховування його бачення програми, розвитку його сфери. Бодай адекватного розуміння майбутньої посади. Я особисто буду відстоювати саме таку позицію при обговоренні реальних, а не скоморошних кандидатів на міністерські посади. Ми не можемо собі дозволили чергових експериментів і голосувань тільки тому, що це милі люди з нашої фракціі. Милий депутат - не значить професійний міністр. Шкода, що деякі колеги цього не відчувають.
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-