Колекції осінньо-зимових пальто для дівчаток надійшли в Розетку

Колекції осінньо-зимових пальто для дівчаток надійшли в Розетку

Укрінформ
Нові колекції теплих пальто надійшли в продаж в інтернет-супермаркет «Розетка». На сайті представлені моделі на будь-який смак і для будь-якої мети — як «на вихід» так і для активних ігор.

Першою помітною тенденцією в одязі для дівчаток стало повернення до класики або навіть до ретро-стилю: витончені моделі середньої довжини, виконані з традиційних вовняних тканин. Що характерно, цієї осені увійшов у моду вікторіанський стиль. Для дівчаток пальто в цьому стилі має бути однотонним, довжиною до колін або трохи нижче. Помірно просторе, трохи розкльошене, розходиться від талії «спідницею». Для точного попадання в образ потрібні суворі кольори: чорний, темно-синій, бордовий. Але можна обмежитися фасоном і підібрати модель з більш радісним забарвленням.

Актуальним жіночим фасоном стали пальто-бушлати зі строгими силуетами і двома рядами гудзиків. Дитяча мода охоче підхопила цю тенденцію. Це призвело до появи просторих моделей з тими ж гудзиками в два ряди.

Палітра класичних моделей найрізноманітніша. Найпопулярнішими залишаються «шкільні» кольори: чорний, синій, сірий, відтінки червоного або бордового, темно-зелений. Чудово виглядатиме картате пальто в стилі преппі.

Інший, не менш популярний напрям дитячої моди — спортивний стиль. Звичайно, найхарактернішим для нього верхнім одягом є куртка-пуховик. Але хто заважає віддати перевагу стьобаному пальто з капюшоном, яке виконане з тих же матеріалів? Таке ж яскраве, легке, продувається і непромокає. Воно буде добре виглядати як зі шкільною формою, так і з неформальним нарядом для прогулянки.

Безсумнівна перевага будь-який з цих моделей — довжина. Пальто, що доходить мінімум до середини стегна, напевно не дасть дитині замерзнути. Також цей вид одягу вдало поєднується з модними в цьому сезоні яскравими легінсами, потіснивши джинси.

Крім того, пальто виглядає більш витонченим, ніж жіноча куртка, що важливо для дівчинки. Уміння його носити придасться для виховання почуття стилю у маленької красуні.

Розглянути різні моделі пальто цього сезону можна тут http://rozetka.com.ua/girls_clothing/c1285573/51803=121397/.

Повна версія статті доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-