«АХА Страхування» виступила партнером Тижня безпеки дорожнього руху ООН

«АХА Страхування» виступила партнером Тижня безпеки дорожнього руху ООН

Укрінформ
З 9 по 15 листопада СК «АХА Страхування» виступила партнером щорічного Тижня безпеки дорожнього руху під егідою Організації Об'єднаних Націй.

Основною темою 2015 року ООН визначила безпеку дітей на дорозі. Головною метою всіх заходів стало привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму і смертності на дорогах, а також поліпшення дорожньої безпеки.

Програма Тижня безпеки дорожнього руху включала як загальнонаціональні, так і регіональні масові заходи, конференції та круглі столи з питань медичного забезпечення безпеки дорожнього руху, майстер-класи з надання першої долікарської допомоги, уроки в школах за правилами та безпеки дорожнього руху, презентації дитячого одягу зі світло-відбивають елементами, всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод та інші заходи.

«Ми вдячні організаторам за можливість стати частиною Тижня безпеки дорожнього руху. Тільки за 10 місяців 2015 року в Україні сталося 107 тис. 324 автоаварії. В результаті ДТП за цей період постраждали 3 тис. 258 дітей до 18 років і 173 дитини загинули. Активності, спрямовані на скорочення травматизму на дорогах і запобігання ДТП, дуже важливі для населення, особливо для його майбутнього — дітей. — прокоментував Філіп Вотле, Голова Правління СК АХА Страхування. — Наше головне завдання — допомогти побудувати більш сильне, безпечне і відповідальне суспільство, в якому люди будуть почувати себе захищеними».

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 у світі. У 2014 році АХА визнана Кращим зеленим страховим брендом у всьому світі. Більш ніж 157 тис. співробітників щодня обслуговують 103 млн клієнтів в 59 країнах світу. У 2014 році дохід Групи АХА склав 92 млрд євро. Станом на 31 грудня 2014 року в управлінні компанії налічувалося 1 277 млн євро активів.

СК «АХА Страхування» (офіційний сайт axa-ukraine.com) належить АХА Group, представлена на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 1 000 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

Серед досягнень компанії:

  • Високі фінансові рейтинги (2014): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).
  • 1-е місце в номінації «Кращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь 2015» газети Бізнес).
  • 1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь 2015» газети Бізнес).
  • «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • У 2015 році УСК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку», 2-е місце — присвоєне голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • За результатами 6 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 30 червня 2015 року обсяг високоліквідних активів становить 1,050 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-