10 років з дня відкриття Addrian: школа англійської мови відзначила перший ювілей

10 років з дня відкриття Addrian: школа англійської мови відзначила перший ювілей

Укрінформ
Addrian, відома школа англійської мови, відзначила перший ювілей — десятиріччя з дня заснування. З моменту відкриття школи в 2005 році в Миколаєві курси закінчили понад 2500 осіб, з яких 1000 пройшли стажування в США за програмою Work and Travel USA. 

Сьогодні школа працює в Києві, Миколаєві і Херсоні, а до 2020 року Addrian планує стати лідером серед мовних шкіл країни, відкривши філію в кожному обласному центрі України.

Більше 20 навчальних класів регулярно приймають у себе учнів різного віку та рівня підготовки. Компанія також допомагає своїм клієнтам отримувати освіту за кордоном, проводить майстер-класи, влаштовує розмовні «клуби» та дні відкритих дверей, а влітку вітає дітей у мовному таборі «Англійська + Розваги».

Addrian отримав акредитацію TOEFL і є одним з найбільших мережевих центрів з навчання англійської мови в Україні. У компанії працюють 50 молодих і амбітних співробітників.

За словами В'ячеслава Жирадкова, директора школи Addrian, компанія планує відкрити офіси в кожному обласному центрі України і стати найбільшою мережевою школою англійської мови в Україні. До 2020 року компанія має намір вийти на європейський ринок з представництвом у Польщі.

«Ми зараз працюємо над стандартизацією як процесу навчання, так і менеджменту, отримуємо європейську акредитацію мовних центрів EQUALS (європейська асоціація шкіл іноземних мов, єдині адекватні стандарти навчання англійської мови для тих країн, де немає національних вимог). Працюємо також над створенням унікальної CRM-системи для ведення мовного центру і мануалами, які дозволять масштабувати бізнес за короткий термін», — зазначає В'ячеслав Жирадков.

До 10-річчя компанії Addrian пропонує 50 % знижку на навчання для студентів миколаївських та херсонських вузів. Подробиці акції тут: http://addrian.com.ua/news/181.

Контакти:

Call-центр: 0-800-500-616 — безкоштовно в межах України зі стаціонарних телефонів

E-mail: info@addrian.com.ua:

Skype: study_in_addrian

http://addrian.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-