«Моршинська» стала офіційною водою ФК «Динамо» (Київ)

«Моршинська» стала офіційною водою ФК «Динамо» (Київ)

Укрінформ
24 листопада 2015 року, Київ. – У цьому футбольному сезоні офіційним партнером футбольного клубу «Динамо» (Київ) стала природна мінеральна вода «Моршинська». 

Відтепер футболісти усіх команд ФК «Динамо» (Київ) будуть регулярно забезпечуватись водою торгової марки «Моршинська», яка набула для динамівців статусу офіційного напою.

За словами Леоніда Миронова, лікаря першої команди «Динамо», саме «Моршинська» за своїм збалансованим мінеральним складом та смаковими якостями найбільше підходить для футболістів, яким для підтримання водного балансу у тренувально-змагальний період необхідно щодня випивати до трьох літрів води. Окрім цього «Моршинська» використовується в «Динамо» для приготування спортивної їжі та вітамінних напоїв. Тож надання «Моршинській» статусу офіційної води ФК «Динамо» (Київ) стало підтвердженням раніше зробленого вибору.

ТМ «Моршинська» – офіційна вода ФК «Динамо»(Київ) – буде і надалі допомагати динамівцям підтримувати найкращу спортивну форму і досягати нових перемог на футбольному полі.          

Про компанію IDS Borjomi Ukraine

IDS Borjomi Ukraine – провідний національний виробник, визнаний експерт із питань якості природних мінеральних вод завдяки продукції, яка видобувається в екологічно-чистих регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International. IDS Borjomi Ukraine виробляє та пропонує споживачу збалансований портфель популярних мінеральних вод («Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька», «Аляска» та ін.), а також є ексклюзивним імпортером легендарної грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

Про ТМ «Моршинська»

«Моршинська» – природна мінеральна вода, яка походить з екологічно чистого регіону Прикарпаття. Повністю засвоюється організмом, оскільки за показником густини рідини є наближеною до плазми крові людини. Співвідношення елементів «Моршинської» є оптимальними для столової мінеральної води на кожний день (рівень її мінералізації – 0,1–0,4 г/л). Завдяки високотехнологічному виробництву, «Моршинська» не проходить додаткову обробку та потрапляє до споживачів у своєму первозданному вигляді, без жодних змін мінерального складу та фізичної структури води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-