Люди Коломойського втекли з країни до затримання Корбана - Лещенко

Люди Коломойського втекли з країни до затримання Корбана - Лещенко

Укрінформ
Олігарх Ігор Коломойський не готовий загинути під руїнами політичного проекту Геннадія Корбана.

Таку заяву в блозі Української Правди зробив нардеп Сергій Лещенко. На його думку, справа набула такого обороту, що сьогодні серед членів дніпропетровського клану кожен сам за себе.

Лещенко пише, що за його інформацією, по-справжньому близькі до олігарха люди виїхали з України. «Наприклад, колишній заступник губернатора Святослав Олійник отримав сигнал напередодні "шухера" і перебрався до Словаччини. Олійник пов'язаний особисто з Коломойським, він був його адвокатом у справі про замах на адвоката Карпенка, "вирішував питання" закриття "криміналки" в судах і організував прикриття для слідчого, який підігравав олігарху.

Тепер Олійник знаходиться ближче до Олександра Лазорка, колишнього керівника "Укртранснафти", який теж втік до Братислави. Лазорко особисто пов'язаний з Коломойським, керував компанією в інтересах олігарха, викачував технічну нафту, платив йому за "складування" сировини державні гроші, а в останній день роботи на посаді поклав весь залишок на депозити в «Приватбанку», - пише нардеп.

Також Лещенко додав, що ще раніше, ніж Олійник і Лазорко, за кордон перебрався корпоративний юрист Коломойського Тимур Новіков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-