На E-Commerce Congress обговорять актуальні тенденції ринку онлайн-рітейлу

На E-Commerce Congress обговорять актуальні тенденції ринку онлайн-рітейлу

Укрінформ
Український ринок електронної торгівлі отримає власний комунікаційний майданчик — конференцію E-Commerce Congress. 24 жовтня 2015 конференція вперше об’єднає в Києві ключових гравців галузі.

У програму E-Commerce Congress включені всі актуальні питання ведення бізнесу в сфері онлайн-рітейлу. Зокрема, в рамках 10 панельних дискусій учасники обговорять mobile commerce, Big Data і клієнтську аналітику, механізми регулювання галузі і новий закон. Також буде обговорюватись стратегічний маркетинг в e-commerce та операційні особливості діяльності: остання миля в доставці, сервіс для клієнтів, розвиток omni-retail та інвестиції.

Окрему увагу в програмі конгресу приділено питанням розвитку суміжних з онлайн-рітейлом галузей, а саме: технологіям, трендам, рішенням у сфері доставки і логістики, розвитку фінансових сервісів для e-commerce, фулфілменту для електронної комерції, а також розвитку власних підрозділів і аутсорсинговим рішенням для бізнесу.

E-Commerce Congress 2015 — це 500 професіоналів e-retail, експертів українського ринку e-commerce, CEO і власників бізнесу, які обговорять останні новинки галузі та ключові тенденції ринку, а також поділяться власними історіями й рецептами успішно реалізованих кейсів в Україні.

Детальна програма заходу та реєстрація на участь у події доступна на сайті www.e-congress.com.ua.

Також відкрита акредитація для ЗМІ — http://e-congress.com.ua/contacts,

Генеральним партнером виступає компанія «Нова Пошта» — лідер ринку доставки.

Довідка:

Організатор — компанія TrustedShops. Основний сервіс — відкрита сертифікація інтернет-магазинів з присвоєнням знаку якості «Надійний магазин». Під егідою компанії пройшли такі заходи як E-Commerce Expo 2013, E-Commerce Awards в 2013, 2014, 2015 роках.

Контакти:

Марина Цимбал

E-mail:

press@trustedshops.com.ua

Контактний номер: +380 97 897 01 54

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-