Canon EF 16-35mm f2.8L II USM – це чудовий результат зйомки у будь-якому жанрі

Canon EF 16-35mm f2.8L II USM – це чудовий результат зйомки у будь-якому жанрі

Укрінформ
Вважаю, що даний об'єктив є у своєму роді унікальним. Завдяки надширококутній мінімальній фокусній відстані і величезному полю зору, професійний світлосильний зум CANON EF 16-35 mm f / 2.8 L USM II стане справжньою знахідкою для фотографа, вимогливо ставиться до якості зображення.

Вважаю, що даний об'єктив є у своєму роді унікальним. Завдяки надширококутній мінімальній фокусній відстані і величезному полю зору, професійний світлосильний зум CANON EF 16-35 mm f / 2.8 L USM II стане справжньою знахідкою для фотографа, вимогливо ставиться до якості зображення. Об'єктив володіє всіма характерними якостями оптики Canon лінійки L і гарантує чудовий результат зйомки в будь-якому жанрі: у моєму випадку – репортажна зйомка. Картинка завжди виходить живою, чудово промальовуються деталі та кольори. Цей об’єктив мені також подобається тим, що він обладнаний ультразвуковим приводом, який забезпечує плавне і безшумне автофокусування, окрім цього дуже тішить конструктив, хоча це традиційна риса для всіх Л-ок. Вагомим плюсом, як для фотокора це те, що пристрій за своєю вагою – неважкий і не виглядає танком.

Негативних характеристик не зазначив, тому що їх небагато і вони несуттєві. В цілому пристрій мене приємно здивував: об’єктив зручний в користуванні і фото виходять живими та якісними.

Петрасюк Олег,
фотокореспондент Укрінформу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-