Конференція E-Commerce Congress буде проведена в Києві

Конференція E-Commerce Congress буде проведена в Києві

Укрінформ
24 жовтня в Києві відбудеться масштабний захід, на якому будуть обговорюватися особливості функціонування ринку електронного бізнесу. На заході під назвою E-Commerce Congress будуть присутні 30 експертів, а також представники провідних e-commerce-компаній.

Темпи розвитку електронної комерції в Україні залишаються найвищими серед більшості сфер економіки. Сьогодні частка електронного бізнесу становить півтора відсотки від загального обсягу роздрібної торгівлі. Показники ринку e-commerce збільшилися на 40 %. Згідно з прогнозами аналітиків, наступного року галузь зросте майже на третину. У зв'язку з активними темпами розвитку електронного бізнесу великі гравці ринку все частіше обмінюються досвідом.

Організатори планують зробити E-Commerce Congress заходом, який дозволить ефективно ділитися знаннями як великим компаніям, так і підприємствам, які тільки освоюють цей ринок.

Як зазначає Юлія Павленко, координатор проекту E-Commerce Congress, електронний бізнес став повноцінною частиною економіки країни і більше не розглядається в якості нового економічного проекту. Саме тому даний ринок потребує введення чіткої системи норм і правил комунікації, які регулюватимуть взаємодію гравців. E-Commerce Congress стане «першою ластівкою», яка допоможе електронним компаніям обмінюватися досвідом і виробляти правила функціонування.

Обговорення в рамках заходу будуть проходити у форматі дискусійних сесій, на яких експерти та представники компаній ринку e-commerce зможуть висвітлити найбільш важливі для галузі питання. Також поділитися ідеями можна буде у форматі speed dating.

Довідка:

Організатором конференції виступила компанія Trusted Shops, яка займається сертифікацією інтернет-магазинів, перевіряючи їх на відповідність стандартам якості для ринку e-commerce. Організація також брала активну участь у проведенні таких заходів як E-Commerce Awards (2013-2015 роки) та E-Commerce Expo 2013.

Контакти для преси:

Марина Цимбал

press@trustedshops.com.ua

+38 (097) 897-01-54

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-