РАЕС відзначила кращих художників дитячого конкурсу

РАЕС відзначила кращих художників дитячого конкурсу

Укрінформ
У Києві та містах-супутниках українських АЕС завершився перший етап дитячо-юнацького творчого конкурсу «З Надією до Перемоги». Рівненська атомна електростанція визначила своїх переможців.

Всеукраїнський творчий конкурс «З Надією до Перемоги» розпочато з метою патріотичного виховання, активізації творчого потенціалу дітей та підлітків, а також виявлення обдарованих школярів. Відбірковий етап конкурсу тривав до 1 жовтня 2015 року та проводився у трьох номінаціях: малюнок, анімація та декоративно-прикладне мистецтво. 

У місті рівненських атомників вже відібрано шість кращих робіт, які продовжать свою участь у фінальній заключній частині конкурсу, що пройде до кінця жовтня у Києві. Учасниками від Рівненської АЕС у віковій групі від 10 до 13 років стали п’ятикласниці Юлія Мартинчук та Богдана Щур, а також єдиний хлопець серед переможців, семикласник Максим Петрук. У віковій групі 14-17 років перемогу здобули Валерія Вознюк, Софія Афанасьєва та Вікторія Шепетько. Усі переможці будуть нагороджені грошовими преміями та заохочувальною екскурсійною поїздкою до столиці України.

«Ідеєю для організації Всеукраїнського конкурсу став лист та малюнок з портретом Надії Савченко від школярки міста-супутника РАЕС Ольги Гончар. Малюнок та слова дівчинки у листі дали поштовх організаторам до проведення цього конкурсу на підтримку українських політв’язнів у РФ. Неабияка активність кузнецовських школярів, незважаючи на короткі терміни проведення конкурсу, доводить високі почуття патріотизму наших дітей», - коментує голова журі першого етапу конкурсу на РАЕС Вікторія Леонова.

Малюнки переможців Всеукраїнського конкурсу передадуть українським політв’язням, решту – виставлять на благодійний аукціон, гроші від якого будуть передані в підтримку їхніх родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-