14 років у виробництві пластикових вікон: компанія Основа відсвяткувала день народження

14 років у виробництві пластикових вікон: компанія Основа відсвяткувала день народження

Укрінформ
Удосконалення виробничих процесів повинно проводитися безперервно, впевнені фахівці запорізької фабрики вікон «Основа». Завдяки такому підходу за 14 років роботи компанія увійшла до числа лідерів українського ринку металопластикових конструкцій.

Фабрика вікон «Основа» намагається йти в ногу з часом, але використовує тільки перевірені технології та матеріали. Ще на самому початку своєї діяльності компанія взяла за правило контролювати якість своїх виробів. З цієї причини всі віконні та дверні конструкції виготовляються на німецькому обладнанні.

«Основа» використовує екологічно безпечну технологію виробництва, а також запровадила систему контролю якості для кожного етапу виготовлення продукції. Підприємство постійно працює над розширенням асортименту і регулярно проводить незалежні тестування власної продукції.

Принцип роботи компанії — надання якісного сервісу. Підприємство слідкує за якістю продукції незважаючи на зростаючу кількість замовлень, а також завжди дотримується термінів, заздалегідь узгоджених із замовником.

Цінова політика компанії «Основа Запоріжжя» орієнтована на формування справедливої ціни, вигідної як для виробника, так і для покупця. Адекватна і стабільна ціна — ознака благополуччя. Ціна майбутнього виробу формується вже в процесі проведення замірів і не змінюється після виготовлення конструкції.

Головний секрет успіху компанії «Основа» — високий рівень підготовки управлінського та технічного персоналу. За чотирнадцять років колектив підприємства отримав цінний досвід і зумів створити найкращі умови для обслуговування клієнтів. «Основа» — один з лідерів ринку металопластикових конструкцій (вікна, двері) України. Продукцію цієї торгової марки можна замовити не тільки в Запоріжжі, а й в інших містах України. Причина такої популярності — висока якість виробів.

Клієнти компанії «Основа» отримують безкоштовну консультацію. Співробітник проконсультує клієнта щодо вибраного ним продукту. Крім цього, компанія безкоштовно надає попередні послуги: виклик майстра, виконання вимірів і підрахунків. «Основа» бере на себе виконання гарантійних зобов'язань та обслуговування після закінчення гарантійного терміну.

«Основа» в Запоріжжі

Офіси компанії «Основа» у Запоріжжі відкриті для нових клієнтів і чекають на замовників. Співробітники «Основи» уважні до побажань клієнта і з задоволенням проконсультують особисто або по телефону.

Контакти:

м. Запоріжжя, вул. Горького, 27/29

(061) 270-49-94

(096) 301-59-43

vikna.zp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-