Дивацтва путінського політичного сексу

Дивацтва путінського політичного сексу

Укрінформ
Путін, бажаючи пояснити Ангелі Меркель приреченість міжнародного європейського права, проілюстрував своє державне мислення анекдотом

Путін (десь там, у Європі), бажаючи пояснити канцлерові ФРН Ангелі Меркель приреченість міжнародного європейського права, проілюстрував своє державне мислення анекдотом: "Як би не діяти під час першої шлюбної ночі, результат має бути один і той самий!"

Знаєте, дорогий читачу, питання: "Хто ким керує - я ним чи він мною?" - рано чи пізно ставить собі кожен чоловік. І двірник, і президент ядерної країни. Селяві, таке життя, - кажуть французи.

А вже з віком це "знаряддя Едіпа" навіть у політиці є головним ерегованим інструментом пізнання. А в президента РФ, як виявилося, і стилем мислення, і гумором з підвалів Луб'янки. Загалом, якась російська сексгносеологія, московська порнофілософія міжнародних і міждержавних відносин.

Правда, спочатку одне зауваження. Приводом для цієї статті, як у булгаківського буфетника Андрія Фокича Сокова, стала "риба другої свіжості". Описувані вище події відбувалися рік тому. А це вже "не новини", а, як каже великий російський журналіст Леонід Парфьонов, - "старини". Але інтернет-ролик з'явився в Youtube лише зараз, і (о, Господи!), який футурушок! Жорстоке "Мудозвонство Пу" набуло особливої актуальності, злободенності сьогодні, коли Росія затіяла гібридну війну проти України, коли на фронтах Вітчизняної війни 2014 року вмирають українці та росіяни.

О, як глянула на Путіна пані канцлер ФРН Ангела Меркель! - Зовсім, як "Фіма-напівжид" з кінофільму "Ліквідація", коли говорив: "Давид Гоцман! Ідіть, кидайтеся головою в гній! Я Вас не знаю!" Правду кажучи, путінські "тари-бари" - анекдот, зовсім не «сексуальна стурбованість», як переконував нас нещодавно радник МВС, шановний Антон Геращенко. Це політичний виклик, провокація, прихована форма загрози, агресії, презирство до Європейського Союзу - геополітичного конкурента Росії.

Але ми ж, друзі, не страждаємо недоумкуватістю! Мрії Путіна - це не повстання овочів Джанні Родарі. Таємниці путінської підсвідомості очевидні. Тому що результат першої шлюбної ночі" може бути різним, гетерогенним, а не «одним і тим же», як вважає підполковник Путін. Моя знайома розповіла, що після першої шлюбної ночі вона втекла від нареченого і потім згадувала "медову ніч" зі страхом. Що там, у ліжку, витворяв цей мерзотник?! До речі, вродлива жінка, і в своїх 33 роки досі незаміжня. "Травма медової ночі", - кажуть сексопатологи.

Та й взагалі, критика переконань і цінностей Путіна може бути з найнесподіванішого боку. Наприклад, загальновідомо, що святість Діви Марії визначається непорочністю. Діва Марія, як сказано в Біблії, "не знала мужа свого". Тобто в неї не було контакту з "ерегованим небожителем", який у ранньому християнстві був (сьогодні дивно це читати) утіленням зла. А в результаті все одно народився Син Божий. А Путін - так вульгарно, непристойно про велику таємницю буття. Загалом, жлоб, нечема, солдафон.

Путінська казармова простота, як "чорний квадрат" Малевича. Форма є, а зміст відсутній. Адже результатом першої шлюбної ночі є не лише позбавлення цноти або зачаття нової людини. Може бути й інший результат. Юна наречена несподівано дізнається, що її суджений - жорстокий політичний садист, який сидить у президентському кріслі.

Світ еротики - це неосяжна тема. Мільйони книг написано. Петрарка, Шекспір, Набоков чого варті! Правда, статева пристрасть у наш час так змінилася, що експерти вважають, що "секс став витонченіший", чуттєвіший. "Соціальне" затухає, тваринне, скотське розцвітає. А політика настільки збідніла, що для ухвалення рішень, від яких залежить доля мільйонів, такі, як Путін, запозичують правила з підручника "Сексуальні збочення".

Один пропутінський філософ нещодавно повідомив, що "Росія увійшла до зони нового "антропологічного експерименту". А російсько-українська війна, конфлікт із Заходом, "підйом патріотизму" призведуть, нарешті, до виникнення так званої "національної держави" сучасного типу. І Росія, тим самим, ніби завершить пострадянський транзит".

Прочитавши, пригадав, що на початку 60-х минулого століття лідер комуністичного Китаю Мао Цзедун пропонував СРСР почати ядерну війну. Переконував Хрущова, що ті, хто залишаться, вже точно будуватимуть і житимуть при комунізмі. А Пол Пот обіцяв камбоджійцям дві солодкі страви видавати щодня, казав: "Імпортувати будемо болти, гайки і складнішу техніку".

Путін знахабнів, або, як полюбляв говорити Леонід Кучма, "оборзєл". За спиною його нахабства стоїть не лише ядерне озброєння. Страшнішою за погрози "гарантованого знищення" України і Європи є давня російська пандемія - ідеологія мілітаризму. Співець війни письменник Олександр Проханов так і написав: "Місія російського народу - безперервно битися". Коли сексом займатися? А п'ятирічний хлопчик у Львові на моє запитання, ким він буде, коли виросте, відповів: "Я захищатиму Україну від російців".

P.S. Щоб не так сумно, на закінчення - єврейська притча.

"Живе щаслива іудейська сім'я. Йому 70, їй 18. Все в них є, і всім вони задоволені. Ось тільки проблема: під час "того" юна дружина ніяк не може "побачити зорі". Як правовірні євреї вони пішли до рабина, який сказав: "А ви найміть молодика, нехай він махає рушником, коли ви займаєтеся сексом. У жінки виникнуть фантазії, і вона "побачить зорі". Все зробили, але знов нічого не вийшло. Знову пішли до рабина. "Так", - сказав рабин, - а ви поміняйтеся місцями. Ви, - звертаючись до старого чоловіка, - махайте рушником, а молодик нехай..." І ось через три хвилини дружина солодко застогнала..., а старий чоловік, поплескавши молодого по плечу, сказав: "Ну що, дурнику, ти зрозумів, як треба махати рушником?"

Володимире Володимировичу! Ви впевнені, що у вас в руках не рушничок, а меч? Більше того, придивіться - це український рушник.

Віктор Тимошенко, спеціально для Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-