Військову частину в Керчі оточено російськими солдатами. Відео

Військову частину в Керчі оточено російськими солдатами. Відео

Укрінформ
У неділю, 2 березня, люди у військовій формі оточили територію військової частини А-0669. До воріт частини підігнали вантажівку "Урал" з російськими номерами. Солдати одягнені у військову форму РФ і говорять, що вони з Росії.

Про це передає Керч.ФМ.

"Периметром частини розташувалися бійці з автоматами. Активних дій вони поки не чинять. За воротами військової частини українські військові поставили бронетранспортер. Біля КПП стоять протитанкові і автомобільні загороди", - відзначається в публікації.

Заступник командира частини А-0669 морської піхоти Олексій Нікіфоров повідомив журналістам, що командування частини спілкувалося з російськими військовими.

Російські військові заявили, що збираються разом охороняти її. Ситуація в частині перебуває під контролем, паніки немає. Сторонніх осіб на території частини немає. Особовий склад готовий виконувати завдання керівництва. Окремо командир повідомив, що чутки про те, що батальйон здався або роззброївся - не відповідають дійсності.

Раніше надходили повідомлення, що в різних частинах Криму відбувається захоплення українських військових часток російськими військовими. Так, у Перевальному 36-ій бригаді Збройних Сил України пропонують скласти зброю і не перешкоджати захопленню частини. Українські військові заявили, що стоятимуть на смерть. У Феодосії заблокованому козаками і російськими військовими батальйону морської піхоти оголосили ультиматум для здачі зброї. Проте морські піхотинці заявили про вірність українській присязі.

Відео: Керч.ФМ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-