Кращі актори сучасності у новому кліпі екс-

Кращі актори сучасності у новому кліпі екс-"бітла". Відео

Укрінформ
У новому кліпі сера Пола Мак-Картні (Paul McCartney) "Queenie Eye", довгоочікувана прем'єра якого відбулася 25 жовтня, знялися кращі актори сьогодення.

Відео зняв режисер Саймон Ебуд (Simon Aboud), чоловік старшої доньки Мак-Картні Мері, на легендарній студії Abbey Road Studios, де свого часу було записано чимало пісень The Beatles, у тому числі перший сингл "Love Me Do". Відео, опубліковане також на музичному сайті VEVO, за неповний тиждень перебування у мережі YouTube набрало 1,4 мільйона переглядів.

Композиція повертає нас у дитинство Мак-Картні у Ліверпулі, адже фразу, яка неодноразово повторюється в пісні: "Куїн Куїн, хто отримав м'яч?", музикант узяв зі своєї улюбленої дитячої гри.

Дійство у кліпі відбувається в межах однієї кімнати, яку поступово заповнюють люди, створюючи враження дружньої вечірки. Наприкінці кліпу в студії музиканта збирається по-справжньому зоряний склад: актори Меріл Стріп (Meryl Streep), Шон Пенн (Sean Penn), Джуд Лоу (Jude Law), Клер Дейнс (Claire Danes), дизайнер Том Форд (Tom Ford) і британська модель Лілі Коул (Lily Cole).

До речі, при підготовці кліпу легендарний музикант звернувся по допомогу до Джонні Деппа та його екс-подруги, 39-річної супермоделі Кейт Мосс.

Пісня "Queenie Eye" увійшла до свіжого альбому сера Пола "New".

Відео: Youtube

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-