"Синьо-жовті" готові обігравати поляків. Фоторепортаж

Укрінформ
Напередодні відбіркового матчу ЧС-2014 у Харкові на полі стадіону "Металіст" пройшли відкриті тренування національних збірних України та Польщі.

Українська команда в повному складі вийшла на поле ОСК "Металіст", де традиційно провела розминку і звичні вправи з м'ячем. Перші п'ятнадцять хвилин тренування, як завжди були відкритими для представників ЗМІ.

А ось підопічні Вальдемара Форналіка зосередилися на комбінуванні в один дотик, а також на роботі з м'ячем у повітрі. Хтось просто відпрацьовував середній і дальній пас, хтось пасував у повітрі, а Маріуш Левандовский вправлявся з м'ячем, відпрацьовуючи різні фінти і хитрощі. Польські голкіпери на відміну від наших стражів воріт, які не усамітнилися самі з тренером воротарів окремо від колективу, із задоволенням працювали разом з польовими футболістами.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові о 21.00 відбудеться відбірковий матч до фінальної частини чемпіонату світу 2014 року з футболу між збірними Польщі та України, з командою Сан-Марино українці зіграють на виїзді 15 жовтня.

Воротарі національної збірної України з футболу Рустам Худжамов та Андрій П'ятов (зліва направо) під час тренування на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Гравець національної збірної України з футболу Марко Девіч розминається під час тренування на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Гравець національної збірної України з футболу Роман Безус під час тренування на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Гравець національної збірної України з футболу Євген Коноплянка під час тренування на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Півзахисник збірної Польщі Маріуш Левандовський (у центрі) під час тренування збірної Польщі на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Під час тренування збірної Польщі на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Під час тренування збірної Польщі на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Під час тренування збірної Польщі на полі стадіону "Металіст", Харків, 10 жовтня 2013 року.

Фото: photo.ukrinform.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-