У Києві нормалізувалась якість повітря

У Києві нормалізувалась якість повітря

Укрінформ
Якість повітря в Києві нормалізувалася. Станом на 13:00 спостерігається низький рівень забрудненості.

Про це повідомляє Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Станом на 13:00 22 березня якість повітря в Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості, всі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються», – йдеться в повідомленні.

На правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря (за адресою вул. Турівська, 28) загальний індекс якості повітря* – 36 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (вул. Щусєва, 20) загальний індекс якості повітря – 38 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (просп. Правди, 64-Г) загальний індекс якості повітря – 42 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (просп. Берестейський, 97) загальний індекс якості повітря – 37 (низький рівень забрудненості).

Читайте також: У Європі за останні 20 років поліпшилась якість повітря

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (вул. Китаївська, 22) загальний індекс якості повітря – 39 (низький рівень забрудненості).

На лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (Харківське шосе, 7/1) загальний індекс якості повітря – 62 (середній рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою (вул. Архітектора Вербицького, 26) загальний індекс якості повітря – 46 (низький рівень забрудненості).

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня у столиці спостерігалося тимчасове погіршення якості повітря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-