Авіакатастрофа у Броварах: у Києві відкрили дошку двом поліцейським

Авіакатастрофа у Броварах: у Києві відкрили дошку двом поліцейським

Фото, відео
Укрінформ
У столиці на базі полку поліції особливого призначення №2 ГУНП у м. Києві відкрили меморіальну дошку у пам'ять про двох поліцейських, які загинули під час авіакатастрофи у Броварах у січні минулого року — Михайла Павлушка і Андрія Маринченка.

Про це поінформував відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

“Її встановили на базі полку поліції особливого призначення №2 ГУНП у м. Києві, де правоохоронці раніше несли службу. Вшанувати пам'ять загиблих та відкрити пам’ятну меморіальну дошку прийшли рідні та колеги по службі. Присутні вшанували пам'ять поліцейських хвилиною мовчання. Колеги та близькі поклали квіти до пам’ятної дошки”, - зазначили у поліції.

Читайте також: У Броварах почали реконструкцію садочка, біля якого у січні розбився гелікоптер МВС

За інформацією правоохоронців, Павлушко народився у Сєверодонецьку на Луганщині. Здобув вищу освіту в Національній академії внутрішніх справ України та у 2009 році розпочав службу. З 2017 року командував полком поліції особливого призначення № 2 столичного главку, а в 2021 році підполковник Павлушко продовжив службу на посаді начальника управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму «Незавершений політ» про Монастирського

У пресслужбі розповіли, що Маринченко вступив на службу до лав поліцейського полку в 2019 році. У 2022 році лейтенант поліції продовжив службу в Департаменті внутрішньої безпеки НПУ на посаді старшого оперуповноваженого.

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах біля дитсадка “Джерельце” та житлової багатоповерхівки впав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій, унаслідок чого спалахнула пожежа.

На борту гелікоптера перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, зокрема очільник відомства Денис Монастирський і його перший заступник Євгеній Єнін.

Унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей – екіпаж і всі пасажири гелікоптера, а також дитина та дорослі цивільні. Серед загиблих були і Павлушко та Маринченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-