Столичні рятувальники отримали пожежне авто з 30-метровими сходами

Столичні рятувальники отримали пожежне авто з 30-метровими сходами

Фото
Укрінформ
Київські рятувальники отримали від благодійників пожежне авто із 30-метровими сходами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Сьогодні на території однієї з пожежних частин Києва відбулась передача головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві пожежного авто із 30-метровими сходами. Це допомога Міжнародного благодійного фонду “Україно! Я за тебе” та його партнерів – німецьких благодійних організацій Oranta Helps та Lehnhardt-Stiftung. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який під час передачі авто подякував міжнародним партнерам та відзначив, наскільки такі автомобілі потрібні українським містам для порятунку людей”, - йдеться у повідомленні.

Столичні рятувальники отримали пожежне авто з 30-метровими сходами / Фото: КМДА

Він зауважив, що у 2022 році як гуманітарну допомогу, так і в рамках придбання коштом міського бюджету, Київ отримав 58 рятувальних автомобілів. Із початку поточного року столиця поповнила цю кількість ще п'ятьма спецавто.

Читайте також: Канадська діаспора передала українським рятувальникам і пожежникам спецкостюми

“Оновлення та модернізація технічної бази наших рятувальників було і буде пріоритетом для міської влади. В умовах війни на рятувальників лягає колосальне навантаження, тому поповнення парку спецавто, оновлення рятувального та евакуаційного обладнання посилює роботу наших рятувальних служб”, – зауважив Пантелеєв.

Також на знак вдячності за допомогу представникам благодійних організацій вручено шість почесних грамот Київського міського голови.

Як повідомляв Укрінформ, у березні Київ отримав від німецьких та польських партнерів іще чотири нових сучасних пожежних автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-