Комунальники всю ніч розчищали сніг у Києві, прибирання триває

Комунальники всю ніч розчищали сніг у Києві, прибирання триває

Укрінформ
Комунальні служби Києва всю ніч чистили місто від наслідків першого серйозного снігопаду нинішнього сезону, до ранку основний обсяг робіт виконано, проте робота триває.

Про це повідомляє КМВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Столицю України накрив перший серйозний снігопад. Комунальні служби Києва всю ніч чистили місто від наслідків негоди. Бригади працівників та загони спеціальної техніки прибирали сніг на дорогах, мостах, тротуарах та велодоріжках і до ранку практично впоралися з основним обсягом роботи”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на ранок робота з розчищення від снігу триває.

Читайте також: У Карпатах намело до пів метра снігу

Як повідомлялося, на суботу, 19 листопада Укргідрометцентр прогнозує у більшості областей України погіршення погодних умов. У західних областях вночі помірний, вдень невеликий сніг; температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу; у північних, центральних, східних областях помірний, вночі значний сніг, вдень з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, на сході країни, місцями в центральних областях 5-10° тепла; у південній частині помірні, вночі значні дощі, температура протягом доби 7-14° тепла.

В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-