Головнокомандувач ЗСУ закликав охочих приєднатись до Українського військового забігу

Головнокомандувач ЗСУ закликав охочих приєднатись до Українського військового забігу

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний запросив громадян України взяти участь у першому в історії забігу під егідою Збройних сил, який відбудеться 10 жовтня в столиці.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив на своїй сторінці Фейсбуці.

«Біжу сам і вас чекаю на першому в історії забігу під егідою Збройних сил України – Український військовий забіг! Представники всіх видів та родів військ (сил) ЗСУ вийдуть на старт. Заради єдності, заради перемоги, заради кожного з нас! Захід відкритий для всіх охочих! Приєднуйтесь!», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У забігу пам'яті Героїв України взяла участь сім'я кримських татар

Зазначається, що зареєструватись на забіг та отримати інформацію можна на вебсторінці.

Ініціатори заходу повідомили, що Український військовий забіг (Military Run UA) – унікальна подія не тільки для України, а й для всієї Європи, адже її ініціатором є армія, яка воює. Забіг відбудеться 10 жовтня у Києві, в Маріїнському парку о 8.30. Захід відкритий для всіх – військовослужбовців ЗСУ та інших представників сектору безпеки та оборони, ветеранів АТО/ООС, цивільних громадян будь-якого віку, іноземних партнерів.

Читайте також: У Чернівцях півтори сотні людей взяли участь у забігу пам'яті за загиблими героями

Як повідомляв Укрінформ, 17 серпня в Міністерстві оборони України відбулося урочисте зібрання армійських чемпіонів та призерів, які представляли Україну на XXXІІ літніх Олімпійських іграх у Токіо. Під час заходу міністр оборони Андрій Таран відзначив, що на Олімпіаді у Токіо Україну представляло 158 спортсменів, серед яких було 60 атлетів зі Збройних сил України, і саме вони здобули більшість олімпійських нагород до скарбнички Національної збірної України: 10 із 19, зокрема, 1 золоту, 4 срібних та 5 бронзових медалей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-