Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Києві

Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Києві

Укрінформ
АТ “Укрзалізниця” не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів в Києві, оскільки згідно з протоколами рішень позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, не встановлено спеціальних обмежень щодо цього у Києві та Київській області, а також у Сумській та Одеській областях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт УЗ.

«Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку в Києві», - зазначили у компанії.

Це означає, додали в УЗ, що перелік областей, у яких діють обмеження для пасажирів залізниці, залишається незмінним: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська.

«Продаж білетів у цих напрямках, а також посадка-висадка будуть дозволені, щойно епідеміологічна ситуація дозволить МОЗ виключити регіони з переліку «червоних» зон. Наразі Укрзалізниця разом із місцевими ОДА, МІУ та МОЗ готує подання на призначення спеціальних рейсів до вказаних регіонів», - підкреслили у компанії.

Читайте також: У «червоних» зонах заборонили знаходитися на вулиці без масок

Як повідомлялося, 22 березня Кабінет Міністрів України погодив зміни щодо порядку застосування транспортних обмежень для «червоних» зон. Відтак, транспортні обмеження вводитимуться окремими рішеннями Державних або регіональних комісій по кожному регіону, а не автоматично по факту потрапляння регіону до офіційного переліку «червоних» зон за рішенням МОЗ.

Зі свого боку Укрзалізниця одразу ж пропонуватиме спецрейси до таких регіонів з метою запобігання неконтрольованим перевезенням пасажирів, які вимушені терміново покинути регіон.

Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони. Станом на 23 березня до «червоної» зони епіднебезпеки віднесено Київ та 8 областей. Так, на 23 березня за рішенням Державної комісії ТЕБ і НС обмеження «червоної» зони діють у Києві, Івано-Франківській, Житомирській, Закарпатській, Чернівецькій областях. Із 24 березня такі обмежувальні заходи почнуть діяти у Київській та Сумській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-