У Києві провели Ходу Гідності

У Києві провели Ходу Гідності

Фото
Укрінформ
У Києві провели Ходу Гідності, приурочену до Дня Героїв Небесної Сотні.

Участь в акції взяли участь батьки та родичі загиблих героїв, священнослужителі, представники громадськості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогоднішній захід - це зібрання учасників Революції Гідності, які, перш за все, хотіли б вшанувати Героїв Небесної Сотні, українських військових, загиблих у війні з Російською Федерацією на Сході, і які хотіли б нагадати владі про те, що вимоги Революції Гідності досі не виконані", - сказав один із організаторів Ходи гідності Микола Марченко.

Заходи з нагоди Дня героїв Небесної сотні в Києві / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

На початку акції родичі загиблих поклали квіти до пам'ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні на вулиці Грушевського.

Читайте також: Поліція посилила заходи безпеки через проведення акцій у центрі Києва

Учасники акції вирушили з Кріпосного провулка, зараз колона прямує по вулиці Грушевського, скандуючи "Герої не вмирають, вмирають вороги", "Слава Україні". Далі учасники Ходи пройдуть Хрещатиком до алеї Героїв Небесної Сотні, де відбудеться панахида, а також акція на спомин про загиблих під час Революції Гідності.

Учасники акції планують провести на майдані Незалежності віче, а також у Золотоверхому Михайлівського соборі пом'януть пам'ять загиблих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-